Menu




Claas uzņēmumam jauns vadītājs

Ziņas 26.05.2020   

Claas uzņēmumam jauns vadītājs


Katrina Klāsa-Muhlhausere ir kļuvusi par Claas uzņēmuma vadītāju. Viņa ir Klāsu ģimenes trešās paaudzes pārstāve, kas iecelta par uzņēmuma akcionāru komitejas priekšsēdētāju. Katrina pārņem atbildīgo posteni no sava tēva Helmuta Klāsa, kurš pēc 25 gadiem uzņēmuma vadībā tagad ir goda priekšsēdētājs.

Helmuta Klāsa vadībā uzņēmums Claas pastiprināja savu klātbūtni starptautiskā mērogā, un atvēra jaunas ražošanas un tirdzniecības vietas Indijā, ASV, Krievijā, Ķīnā un Dienvidamerikā.
Tāpat viņa darbības laiks sakrita arī ar kombaina Lexion attīstību (ražošana uzsākta 1995. gadā) un turpmākos panākumus ar Jaguar pašgājējsmalcinātāju. Svarīgs stratēģiskais pavērsiens bija Francijas traktoru ražotāja Renault Agriculture iegāde 2003. gadā.

 

Uzņēmums jau daudzus gadus piedāvā savu Terra Trac (TT) kāpurķēžu sistēmu kombainiem, un, spriežot pēc jaunākajām izstrādēm, saskata labu perspektīvu gumijas kāpurķēdēm arī uz citām mašīnām, piemēram, nesen prezentētajam Jaguar Terra Trac.

Claas pievēršas arī kāpurķēžu traktoriem ar jaunajiem Axion 930 TT un Axion 990 TT, kā arī Xerion Trac TS, kas tika prezentēts pagājušā gada novembra Agritechnica izstādē.

 

 

Claas pērn visā pasaulē nodarbināja vairāk nekā 11 400 cilvēku un reģistrēja 3,8 miljardu eiro apgrozījumu.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...