Menu




John Deere jaunie M sērijas frontālie iekrāvēji

Ziņas 03.06.2020   

John Deere jaunie M sērijas frontālie iekrāvēji

Jaunie M sērijas frontālie iekrāvēji paredzēti John Deere četriem modeļiem ar jaudu līdz 150 ZS un ir piemēroti tiem lietotājiem, kam nav nepieciešamas pirms pieciem gadiem iznākušās R sērijas iekrāvēju plašākās funkcijas.

M sērijas frontālajiem iekrāvējiem ir vienkāršāka un vieglāka (par aptuveni 20%, salīdzinot ar R sēriju) konstrukcija, kā arī izlices rāmis ir plānāks, tāpēc ir labāka pārredzamība, kaut arī mazāka celtspēja. Pēc ražotāja teiktā, iekrāvēji var strādāt diezgan ātri: 603M paceļ kravu līdz maksimālajam augstumam četrās sekundēs.

Mazākais 543M modelis sver 1450 kg, un tā celšanas augstums ir 3,7 m. 603M kravnesība ir 1700 kg, un maksimālais pacelšanas augstums ir 3,9 m. 623M var sasniegt 4,1 m augstumu un pacelt 1770 kg kravu, savukārt sērijas lielākajam modelim 643M ir celtspēju 1880 kg un maksimālais celšanas augstums 4,3 m. Jaunie iekrāvēji ir paredzēti 5M, 5R, 6M, 6R modeļiem (ieskaitot 6155M/R).

 


Pēc Dojus lauksaimniecības produktu menedžera Paulius Orintas teiktā, pirmie M sērijas iekrāvēji vietējā tirgū nonāks jau šoruden. “Tie ir nedaudz vieglāki, vienkāršāka dizaina, un tiem nav papildu aprīkojuma iespēju, kā R sērijas iekrāvējiem. Tāpēc varēsim piedāvāt konkurētspējīgu cenu tiem, kuri nestrādā tik intensīvi un kuriem nav vajadzīgas R sērijas priekšrocības, ”uzsver P. Orintas.

M sērijas iekrāvējiem kraušanas amortizācija ir papildaprīkojums (standartā R sērijai), un šī funkcija tiek aktivizēta mehāniski no ārpuses, pagriežot īpašu rokturi (R sērijai aktivizē ar elektrisku slēdzi kabīnē). Vēl viena atšķirība, salīdzinājumā ar R sērijas iekrāvējiem ir tā, ka M sērijas modeļiem stāvvietas balsti tiek fiksēti manuāli, ievietojot tapu, bet R sērijai stāvvietas balsti automātiski pielāgojas virsmai un automātiski bloķējas. M sērijai nav iespējas darbarīku atvienot no kabīnes, turklāt M sērijas iekrāvējiem nav uzstādīti darba lukturi.

Pēc Dojus lauksaimniecības produktu vadītāja sacītā, gandrīz puse no visiem traktoriem ar jaudu līdz 150 ZS tiek pārdoti kopā ar frontālajiem iekrāvējiem.



 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...