Menu




Toyota Hilux modernizācija: jaudīgāks dzinējs un labāks aprīkojums

Ziņas 10.06.2020   

Toyota Hilux modernizācija: jaudīgāks dzinējs un labāks aprīkojums


Leģendārais Toyota Hilux, kurš daudzus gadus ir Latvijas pikapu tirgus neapstrīdams līderis, saņēmis virkni uzlabojumu. Jaunākā Hilux versija vietējo dīleru salonos parādīsies šā gada beigās.

Hilux dzinēju klāsta virsotnē parādīsies jauns 2,8 litru, 204 ZS dīzeļdzinējs, pateicoties kuram Toyota pikaps beidzot iegūs segmentā konkurētspējīgu veiktspēju. Ar 500 Nm griezes momentu jaunais dzinējs paātrina Hilux no 0 līdz 100 km/h tikai 10 sekundēs (par 2,8 sekundēm ātrāk nekā pašreizējais 2,4 litru 150 ZS dzinējs). Tai pašā laikā vidējais degvielas patēriņš ir 7,8 l/100 km, savukārt CO2 izmešu apjoms nav lielāks par 204 g/km.

Jaunais 2,8 litru dzinējs būs pieejams Extra Cab un Double Cab virsbūves versijām apvienojumā ar sešpakāpju manuālo vai sešpakāpju automātisko transmisiju un pilnpiedziņu. Vienas tonnas kravnesību un spēju vilkt 3,5 tonnas smagu piekabi tagad ir ieguvušas visas pilnpiedziņas Hilux virsbūves versijas (gan Extra Cab, gan Double Cab).

Hilux gaitas īpašības ir uzlabotas, pilnveidojot balstiekārtu un stūres pastiprinātāju. Piekarei ir citādāks priekšējo un aizmugurējo amortizatoru regulējums, kā arī uzlabots lokšņu atsperu dizains un jaunas bukses. Ar tām balstiekārta nodrošina līganāku gaitu uz gluda ceļa un iegūst labākas triecienus slāpējošās īpašības bedrēs.

Hilux saimes virsotnē atradīsies modifikācija Invincible (no angļu valodas – neuzvarams). Tai būs atšķirīgs vizuālais noformējums un augstākā pieejamā līmeņa aprīkojums. Invincible specifikācijas Double Cab pikaps domāts lietotājiem, kuri vēlas pikapam raksturīgās plaša spektra spējas kombinācijā ar izsmalcinātu piedzīvojumu meklētāja stilu un augstākā līmeņa aprīkojumu.

Invincible specifikācijas pikapam ir atšķirīga dizaina radiatora režģis un buferis, motora aizsargs, uzlikas uz spārniem, citādāki durvju rokturi, riteņi, kā arī kravas kastes durvis.

Hilux Invincible modeļa interjers ir balstīts uz dāsnāko aprīkojuma līmeni. Tas ietver īpaša dizaina mērinstrumentu paneli, melnus un hromētus apdares akcentus, zilos toņos izgaismotus priekšējo un aizmugurējo durvju paneļus, kā arī sēdekļus ar perforētas ādas apdari divos toņos.

Modernizētajā interjerā ir jauns mērinstrumentu panelis, kā arī jauna informatīvi izklaidējošā sistēma centrālajā konsolē ar 8 collu ekrānu. Pilnveidotajai multimediju sistēmai ir ātrāka programmatūra un uzlabota ekrāna skārienjutība, kā arī Apple CarPlay® un Android AutoTM saskarnes viedtālruņa ērtai pieslēgšanai un lietošanai. Plašajā aprīkojuma klāstā ietilpst arī JBL Premium skaņas sistēma ar 800 vatu, 8 kanālu pastiprinātāju, 9 skaļruņiem un CLARi-Fi tehnoloģiju.

 





gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Krone un Lemken kopīgi izstrādātajam autonomajam transportlī...

Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...