Menu




Väderstad pilnveido Tempo sējmašīnu

Ziņas 19.06.2020   

Väderstad pilnveido Tempo sējmašīnu


Lai vēl vairāk uzlabotu sējas kvalitāti Tempo precīzās sējas sējmašīnai, zviedru ražotājs piedāvā jaunu piespiedējritenīti Väderstad ProStop, kas nodrošina labāku sēklas kontaktu ar augsni, veicot sēju lielā ātrumā.

Jaunajam piespiedējritenītim Väderstad ProStop ir gumijas spieķi, kas efektīvi absorbē ārēju spiedienu, tādēļ sēklas vagā piespiedējritenīša precīzais profils netiek ietekmēts.

- Jaunais Väderstad ProStop piespiedējritenītis vidū ir elastīgs. Tas nozīmē, ka kontakts starp piespiedējritenīti un sēklu nekad nezūd. ProStop saglabā tik ļoti svarīgo sēklas kontaktu ar augsni, minimāli noblietējot augsni sēklas vagas sānu malās, saka Matias Hovnerts, Väderstad vecākais pārdošanas un mārketinga viceprezidents, un piebilst:

- Rezultāts ir vienmērīga dīgšana un liels ražas potenciāls visā tīrumā.

Piespiedējritenīša galvenais uzdevums ir nodrošināt optimālu sēklas kontaktu ar augsni, precīzi iestrādājot katru sēklu sēklas vagā. Saskaroties ar ārējiem spēkiem, tradicionālais piespiedējritenītis absorbē triecienus, nedaudz saplacinot savu ārējo riteņa profilu. Tas traucē nodrošināt sēklas kontaktu ar augsni, un noblietē sēklas vagas sānu malas.

- Tā kā jaunais Väderstad ProStop piespiedējritenītis absorbē triecienus serdē nevis riteņa ārējā profilā, tas spēj uzlabot sējas rezultātu. Līdzīgi kā Tempo precīzās sējas sējmašīna, arī ProStop ir paredzēts izcila darba rezultāta nodrošināšanai, sējot ļoti lielā ātrumā, saka Matias Hovnerts, un turpina:

- ProStop nevainojami strādā kopā ar Tempo sēklas dozatoru, lai radītu optimālus apstākļus sēklas augšanai.
Jaunais Väderstad ProStop piespiedējritenītis pieejams kā izvēles aprīkojums visām Tempo precīzās sējas sējmašīnām sākot no 2020. gada jūnija. Turklāt ProStop būs pieejams visiem Tempo modeļiem, kas ražoti no 2020. gada. 



 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Krone un Lemken kopīgi izstrādātajam autonomajam transportlī...

Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...