Menu




Syngenta grupa turpmāk apvienos trīs uzņēmumus

Ziņas 27.06.2020   

Syngenta grupa turpmāk apvienos trīs uzņēmumus


Syngenta grupa tagad apvieno Šveices agroķīmisko un sēklu ražošanas uzņēmumu Syngenta AG, Izraēlas uzņēmumu Adama un ķīniešu SinoChem lauksaimniecības nodaļu. Apvienotais uzņēmums darbojas vairāk nekā 100 valstīs, nodarbina 48 000 cilvēku, un tā pārdošanas apjomi 2019. gadā. bija vairāk nekā 23 miljardi USD. Tas ir pasaulē trešais lielākais sēklu ražotājs, kā arī augu aizsardzības līdzekļu līderis un vadošais mēslošanas līdzekļu ražotājs Ķīnā.

Jaunās uzņēmumu grupas galvenā mītne atrodas Šveicē. Apvienotie uzņēmumi piedāvā ne tikai mēslojumu, sēklas, augu aizsardzības līdzekļus, bet arī integrētus lauksaimniecības risinājumus un digitālos pakalpojumus. Syngenta Group pieder 15 rūpnīcas. Oficiālajā paziņojumā teikts, ka uzņēmuma misija ir palīdzēt lauksaimniecības produktu ražotājiem ieviest jauninājumus zinātnē, inovatīvās tehnoloģijās un sniegt pakalpojumus, lai nodrošinātu pasauli ar kvalitatīvu pārtiku, barību, šķiedrvielām un degvielu, vienlaikus saglabājot resursus un aizsargājot vidi.

Jaunās uzņēmumu grupas struktūra sastāv no četriem biznesa sadalījumiem pa darbības jomām: Syngenta Crop Protection, Syngenta Seeds, ADAMA, Syngenta Group China.
Katram Syngenta grupas uzņēmumam ir sava vēsture, kas ilgst vairāk nekā 250 gadus. Papildus Šveicei, Izraēlai un Ķīnai Syngenta grupai ir ievērojama pieredze citās valstīs, tostarp ASV, kur atrodas Syngenta Seed galvenā mītne, kā arī Brazīlijā un Apvienotajā Karalistē.

Mūsdienās lauksaimniecības produktu ražotāji saskaras ar dažādām problēmām, tostarp klimata izmaiņām, augsnes degradāciju, augu slimībām, kā arī prasībām pēc lielākas ilgtspējības un bioloģiskās daudzveidības. Syngenta grupa tam pievērš īpašu uzmanību un piedāvā pasākumus, kas palīdz pārvarēt vai atvieglot šos izaicinājumus, kā arī nodrošina efektīvu lauksaimniecību neatkarīgi no laika apstākļiem un videi draudzīgā veidā.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Krone un Lemken kopīgi izstrādātajam autonomajam transportlī...

Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...