Menu




Latvijas dzelzceļam 19 jauni MAN TGE kravas furgoni

Ziņas 01.07.2020   

Latvijas dzelzceļam 19 jauni MAN TGE kravas furgoni

MAN Truck & Bus SE oficiālais importētājs Latvijā, SIA Avar Auto noslēdzis sadarbības līgumu ar SIA Transporent jeb sabiedrībā plašāk zināmu kā Sixt Leasing par 19 jaunu MAN TGE 3.140 4x4 kravas furgonu iegādi. Jaunie transportlīdzekļi ir paredzēti automašīnu pilna servisa nomai uz turpmākajiem 5 gadiem VAS Latvijas dzelzceļš un jau nogādāti uzņēmuma reģionu filiālēs.


Atbilstoši tehniskajā specifikācijā noteiktajām prasībām, lielākā daļa no piegādātajiem MAN TGE kravas furgoniem ir aprīkoti ar papildu sēdvietu rindu un kravas nodalījumu servisa aprīkojumam, kas paredzēti dzelzceļa dienesta brigādes izbraukumiem. Savukārt pārējie kravas furgoni ir TGE šasijas ar dubultkabīni un kravas kastēm, uz kurām izvietotas tenta virsbūves dažādu kravu, iekārtu un instrumentu pārvadāšanai. TGE automobiļi ir ar visu četru riteņu piedziņu, un tos darbina 2.0 litru 140 zirgspēku dīzeļdzinējs. Visi MAN TGE ir rūpnieciski aprīkoti ar sakabes ierīcēm, kruīza kontroli, ādas apsildāmo multifunkcionālo stūri, kondicionieri un citām ekstrām. Par drošību rūpējas avārijas bremzēšanas palīgsistēma (EBA), sānu vēja asistents, kalnā braukšanas asistents un citas mūsdienu drošības sistēmas.


Mums ir patiess prieks stiprināt sadarbību ar mūsu ilggadējo klientu SIA Transporent, piegādājot viņu individuālajām prasībām atbilstošus automobiļus. Balstoties uz MAN Truck & Bus SE komerctransporta pieredzi, TGE ir radīts īstiem profesionāļiem un paredzēts dažādu specifisku darbu veikšanai. Tieši tāpēc esam pārliecināti, ka jaunie kravas furgoni būs lieliski palīgi arī SIA Transporent nomnieka VAS Latvijas dzelzceļš sarežģītajos un nozīmīgajos dzelzceļa uzturēšanas darbos. Papildus atbalstu vienmēr sniegs mūsu serviss Jaunmārupē, kas klientiem ir atvērts septiņas dienas nedēļā, kā arī mūsu partneru servisi Latvijā”, norāda SIA Avar Auto valdes locekle Ilvija Veite.


 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...