Menu




Alwark pārstāv Hitachi tehniku

Ziņas 03.07.2020   

Alwark pārstāv Hitachi tehniku


2019. gada nogalē SIA Alwark kļuva par oficiālo Japāņu ražotāja Hitachi Construction Machinery tehnikas dīleri Latvijā. SIA Alwark jau vairāk nekā desmit gadus nodrošina jaunas un lietotas iekraušanas/izkraušanas, noliktavu, ostu un lidostu iekārtu un komunālās tehnikas pārdošanas, nomas un apkopes pakalpojumus. Alwark birojs un serviss atrodas Mārupes novada Zvārtēs.

Hitachi Construction Machinery ir pasaules līderis ekskavatoru tehnikas ražošanā, kas attīsta augstākās kvalitātes oriģinālās tehnoloģijas. Hitachi tehnika tiek plaši izmantota infrastruktūras un celtniecības projektos, kalnrūpniecības un karjeru izstrādes rūpniecībā, kā arī demontāžas, mežsaimniecības, atkritumu un otrreizējās pārstrādes rūpniecībā.

Alwark piedāvā pilnu Hitachi tehnikas klāstu. Ražotāja mašīnas ir kompaktas, viegli manevrējamas un ideāli piemērotas lauku un meža teritorijām.

Alwark tehniskās apkopes centri atrodas visās Latvijas lielākajās pilsētās. 30 tehnisko speciālistu komanda 24 stundas dienā un 7 dienas nedēļā nodrošin tehnisko apkopi un nepieciešamos remontdarbus.

Hitachi Construction Maschinery piedāvā: mini ekskavatorus un iekrāvējus, vidējās klases ekskavatorus, lielos ekskavatorus, riteņu ekskavatorus un ekskavatorus, kas piemēroti darbam pilsētas apstākļos, frontālos iekrāvējus, karjeru smagās automašīnas, kā arī pecifisku ekskavatoru aprīkojumu, kas nepieciešams veicot dažādus darbus.

Hitachi Construction maschinery galvenās priekšrocības ir plaša, komfortabla un labi pārredzama kabīne, ātri un vienkārši veicamas apkopes, zems degvielas patēriņš.

Savas mašīnas pārvaldība

Attālās uzraudzības sistēmas īpašnieka vietne un ConSite katru dienu, izmantojot GPRS vai satelītu, nosūta darbības datus no jūsu ekskavatora uz vietni www.globaleservice.com. Tas ietver: darba

stundu attiecības, lai palielinātu efektivitāti, degvielas patēriņu, lai pārvaldītu ekspluatācijas izmaksas un mašīnas atrašanās vietu plānošanas vajadzībām. ConSite apkopo informāciju, nosūtot ikmēneša e-pastu.

ConSite Pocket App sūta reāllaika brīdinājumus par problēmām saistībā ar mašīnu. Īpašnieks saņem ieteikumus par to, kā rīkoties un detalizētas palīdzības norādes. Lietotne ļauj arī apskatīt sava autoparka atrašanās vietu.

Unikāls jauninājums ir nepārtrauktā motora un hidrauliskās eļļas kvalitātes diennakts uzraudzība. Dati katru dienu, izmantojot divus eļļas sensorus, tiek pārsūtīti uz globālo e-pakalpojumu vietni

(Global e-Service). Tie nosaka, vai eļļas kvalitāte ir pasliktinājusies piesārņojuma vai zemas viskozitātes dēļ. Ja tas tiks apstiprināts, īpašnieks un pilnvarotais Hitachi izplatītājs saņems brīdinājumu. Šī inovatīvā funkcija precīzi aprēķina laiku, kad jāveic eļļas maiņa. Tas samazina tehniskās apkopes nepieciešamību un neplānotas dīkstāves, kā arī sniedz papildu drošību, pateicoties plānotajai apkopei un augstākai tālākpārdošanas vērtībai.

Kabīne ar zemāko trokšņa līmeni

Hitachi izveidotā ekskavatoru kabīne nodrošina komfortablu darba vidi un piedāvā nozarē vienu no zemākajiem trokšņa līmeņiem.

Sēdekļa un konsoles sinhronizētā kustība, kas paredzēta, lai mazinātu nogurumu līdz darba dienas

beigām. Pateicoties viegli regulējamajam konsoles augstumam ar trīs pozīciju izvēles

iespējām, operatoram tiek nodrošināta ērta sēdēšana. Izmantojot daudzfunkcionālo

kontrolieri, vara pārvietoties pa astoņu collu LCD monitora izvēlni. Arī augstas izšķirtspējas pretatspīduma ekrāns ir vieglāk uztverams, un atjaunotais displeja formāts ir skaidrs un ar vēlamo

funkcionalitāti – piemēram, ar piekļuvi gaisa kondicionētājam, DAB+radio un Bluetooth.

Lielākas personīgo mantu, piemēram, viedtālruņa un dzērienu, uzglabāšanas iespējas atvieglo sagatavošanos darbam. Kursorsvirām pievienotās praktiskās funkcijas, piemēram, stikla

tīrītāja, dzinēja tukšgaitas un skaņas izslēgšanas vadības ierīces, padara operatora darba dienu vieglāku un patīkamāku.

Hitachi Premium Rental

Ja rodas nepieciešamība strauji paplašināt savu tehnikas parku, ieteicams vispirms pamēģināt Hitachi Premium nomas programmu. Tā nodrošina tūlītēju piekļuvi ekskavatoriem Zaxis-7 laikposmā no viena mēneša līdz gadam un ilgāk.



 





gallery image
gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Krone un Lemken kopīgi izstrādātajam autonomajam transportlī...

Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...