Menu




Forvardera Logset 5F GT modernizācija

Ziņas 06.07.2020   

Forvardera Logset 5F GT modernizācija

Kompaktais 12 tonnu Logset 5F GT forvarders ir visvairāk pārdotais Logset forvardera modelis Somijā, Baltijas valstīs un Francijā. Mazais svars un lielā jauda padara šo mašīnu piemērotu kopšanas darbiem un mazākām kailcirtēm, kā arī darbam uz mazas nestspējas augsnēm.
Atjauninātajam mašīnas modelim ir četru cilindru AGCO Power 49 LFTN dīzeļdzinējs, kurš atbilst jaunākajiem V pakāpes izmešu noteikumiem. Modernizētajam dzinējam ir 140 kW jauda, nevis 127 kW kā priekšgājējam. Elektroniski kontrolēts dzesētāja ventilatora viskosajūgs ir standartaprīkojumā. Pateicoties izmaiņām, forvarders ir klusāks. Jauno LFTN motoru ir vieglāk apkalpot.
- Visi atjauninājumi ir veikti saskaņā ar klientu un izplatītāju atsauksmēm un attīstības idejām. 30 litru DEF tvertne tagad ir izgatavota no plastmasas, un to var atrast atjaunotajā priekšdaļā labajā pusē. Tvertnei ir liels ieskrūvējams vāciņš, kas atvieglo uzpildīšanu bez izliešanas. Šis ir tikai viens piemērs izmaiņām, kuras esam veikuši, lai atvieglotu operatoru ikdienas dzīvi, saka konstruktors Mika Millimjaki.
Forvarderu standartaprīkojumā piegādā ar Mesera 83 strēli ar integrētiem hidropievadiem.
Klienti ir pieprasījuši, lai 5F GT forvarders būtu pieejams ar Smooth Ride kabīnes amortizāciju, kas līdz šim tika piedāvāta tikai lielākiem modeļiem.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...