Menu




Horsch prezentē jaunus sējmašīnu modeļus Taro HD un SL

20.07.2020   

Horsch prezentē jaunus sējmašīnu modeļus Taro HD un SL


Taro ir sešus metrus platas sējmašīnas, kuras kombinācijā ar Horsch frontālo tvertni Partner, ir pievienojamas traktora trīs punktu uzkarei.

Jaunā un jau pieejamā sējmašīna Taro HD ir aprīkota ar riepu veltni un Power Disc lemešiem. Riepu veltnis veic izlīdzinošo darbu un nodrošina vienādus dīgšanas apstākļus pirms katra lemeša. Power Disc lemesis garantē optimālu darba dziļumu arī smagos apstākļos ar daudz augsnes cilām. Sējmašīnas manevrētspēja nodrošina augstu darba ražīgumu mazās, neregulāras formas platībās. Horsch priekšējās tvertnes ar 1600 vai 2200 l tilpumu nodrošina optimālu svara sadalījumu. Atdalot augsnes apstrādi no izsējas, ar nokrišņiem bagātos gados tas var radīt labākas iespējas veikt sēju. Rudenī Taro dērijas modeļi tiks papildināti ar SL modeli. Tam būs RollFlex veltnis, TurboDisc trešās paaudzes lemeši un plašākas aprīkojuma iespējas. Taro raksturo maza pašmasa (ap 3000 kg) 6 metru darba platumā, kā arī rindstarpu variāciju iespējas: pieejami 12,5 cm, 15 cm, 25 cm un 30 cm.

Taro 6 SL iespējams kombinēt ar rušinātāju Transformer 12 VF, veicot mehānisku nezāļu ierobežošanu. Taro modeļu sēriju tāpat iespējams kombinēt arī ar Pronto AS vai Focus.





gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Valtek kļuvis par Lemken pārstāvi

Valtek kļuvis par Lemken pārstāvi

SIA Valtek informē, ka no šī gada marta ir uzsācis sadarbību...

New Holland ar Crossover Harvesting koncepciju

New Holland ar Crossover Harvesting koncepciju

Lauksaimniecības tehnikas ražotājs New Holland Agriculture l...

MAN kravas auto jaunā paaudze

MAN kravas auto jaunā paaudze

MAN prezentējis jaunās paaudzes kravas auto, kas sastāv no č...