Menu




Izturīgs viedtālrunis

Ziņas 22.07.2020   

Izturīgs viedtālrunis


Skarbiem ekspluatācijas apstākļiem paredzēto viedtālruņu klāstā parādījies jaunpienācējs – Cat S42 ar ražotāja ieteikto cenu 249 eiro.

Tāpat kā visus Cat tālruņus, arī Cat S42 var tīrīt, iegremdējot ūdenī un noberžot ar karstu ziepjūdeni vai dezinfekcijas līdzekli. Tas ir pārbaudīts saskaņā ar Cat tālruņu izturības standartiem, izmantojot MIL SPEC 810H testus un IP68 klases parametrus, un ir izturējis arī vairākkārtējus nomešanas testus uz tērauda plāksnes no 1,8 m augstuma, tostarp mešanu uz visām tālruņa malām un stūriem vairākas reizes, un ir pilnībā ūdensizturīgs, iegremdējot ūdenī līdz 1,5 m dziļumam 35 minūšu garumā. Cat S42 spilgtais 5,5” HD+ 18x9 displejs ir aizsargāts ar skrāpējumnoturīgu Corning® Gorilla® Glass 5 aizsargstiklu un ir saskatāms arī spilgtā saules gaismā, turklāt skārienjutīgās funkcijas var vadīt ar slapjiem pirkstiem un cimdiem rokās.

Tālruņa galvenie tehniskie parametri: 4200 mAh akumulators, Android™ 10 (iespējams atjaunināt uz 11), 3 GB RAM, 32 GB ROM, paplašināma krātuve (microSD™ karte), Mediatek Helio A20 MT 6761D mikroshēmojums, 1,8 GHz četrkodolu procesors, 13 MP aizmugurējā kamera, 5 MP priekšējā kamera, LTE Cat 6, VoLTE, VoWiFi, Bluetooth 5.0, NFC, 3,5 mm audio spraudnis (ūdensizturīgs), divas SIM kartes (Nano SIM) + microSD™, 2 gadu garantija, Android Enterprise atbalsts, drošības atjauninājumi 3 gadus, Zero-touch atbalsts.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Krone un Lemken kopīgi izstrādātajam autonomajam transportlī...

Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...