Menu




Fleksijas riepas mazākai augsnes sablīvēšanai

Ziņas 23.07.2020   

Fleksijas riepas mazākai augsnes sablīvēšanai

BKT jaunajā Agrimax riepu klāstā parādījušies modeļi ar fleksijas (IF) un ļoti augstas fleksijas (VF) tehnoloģijām, kas nodrošina labāku veiktspēju un saudzīgāku attieksmi pret augsni.

Agrimax sērijā ietilpst modeļi V-Flecto, Force, Teris un Spargo, kuri ir īpaši konstruēti, lai uzlabotu veiktspēju un samazinātu augsnes sablīvēšanos.
Tiek apgalvots, ka V-Flecto nodrošina lielāku kravnesību (+40%), kā tāda paša izmēra standarta riepas. Riepu dzīves cikls esot pagarināts vismaz par 10%, salīdzinot ar standarta modeļiem.

 



IF tehnoloģija, kas ir īpaši izstrādāta traktoriem ar jaudu virs 250 ZS, nodrošina lielāku kravnesību ar 20% zemāku gaisa spiedienu, salīdzinot ar tāda paša izmēra standarta riepām un tādējādi samazina augsnes sablīvēšanos.

Teris modelis paredzēts augstākās klases kombainiem un šo riepu galvenās iezīmes ir ļoti liela kravnesība, kā arī izturību pret asiem priekšmetiem, ieskaitot rugājus.

Spargo modeļu līnija ar VF tehnoloģija ir paredzēta piekabēm un ļauj smagas kravas transportēt ar samazinātu spiedienu. VF riepa ļauj pārvadātu par 40% lielāku masu ar tādu pašu spiedienu kā standarta riepai. Alternatīvi, spiedienu var samazināt arī par 40%, lai pārvadātu tādu pašu kravu kā ar standarta riepām.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...