Menu




Krone paplašina rotorgrābekļu klāstu ar jauno Swadro TC 1250

Ziņas 11.08.2020   

Krone paplašina rotorgrābekļu klāstu ar jauno Swadro TC 1250

Pieaugot centrālā vāla grābekļu popularitātei, Krone šogad iepazīstina ar vēl vienu jaunu četru rotoru grābekli Swadro TC 1250. Pēc ražotāja teiktā, tā ir vienkārši lietojama sākuma līmeņa mašīna.

Jaunais Swadro TC 1250 grābeklis, kas vālu veido centrā, ir labs ekvivalents Swadro 1400 Plus modelim, ko jau izmanto lielās saimniecības Baltijas valstīs. "Pirms desmit gadiem Krone grābekļiem ar sānu un centrālo vāla veidošanas sistēmu pārdošanas attiecība bija 10:1, bet šodien no 10 pārdotajiem grābekļiem 4 ir ar centrālo vālu," stāsta Edgaras Apanavičius, Krone pārstāvis Baltijas valstīs.


Swadro TC 1250 grābekļa platums ir hidrauliski regulējams, tāpēc tas var veidot 1,4 līdz 2,2 m platu vālu. "Tas dod lielāku elastību, pielāgojot vālu rituļu preses darba platumam," skaidro E. Apanvičius. Sakarā ar masas slodzes sadalījumu, priekšējiem rotoriem ir 11 zaru rokas, bet aizmugurējiem – 13. Swadro TC 1250 darba platums ir no 9,8 līdz 12,5 m.



Pēc Krone pārstāvja teiktā, Swadro TC 1250 ir aprīkots jau no citiem Swadro modeļiem zināmajām Lift tines (optimāls grābekļa zaru leņķis), Jet Effect (mīkstā rotora nolaišanas sistēma) un daudzām citām sistēmām, kas uzlabo produktivitāti un kvalitāti. Swadro TC 1250 priekšējiem rotoriem ir hidrauliskā piekare, kuras līmeni kontrolē no traktora kabīnes, bet darba pozīcija ir norādīta vadības datorā. "Tas nozīmē, ka operatori var ātri un viegli mainīt piekares spiedienu, atkarībā no darba apstākļiem," E. Apanavičius komentē jauninājumu.

Tāpat kā visi Krone grābekļi, arī šis modelis ir aprīkots ar laika gaitā pārbaudītu, bezapkopes DuraMax rotora gultņu sistēmu. Krone lielu uzmanību pievērš darba drošībai un ceļu satiksmes drošībai. Piemēram, Swadro TC 1250 rāmja pārsegs aizsargā jutīgas sastāvdaļas no netīrumiem un gružiem, savukārt atstarojošie brīdinājuma paneļi, kā arī LED spuldzes gādā par ceļu satiksmes drošību.
Swadro TC 1250 sver aptuveni 4,9 t un nepieciešamā traktora jauda ir 80 ZS. Jaunā grābekļa transportēšanas platums ir 2,99 m, bet augstums – 3,99 m.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...