Menu




Grimme pilnībā pārņem Asa-Lift

Ziņas 17.08.2020   

Grimme pilnībā pārņem Asa-Lift

Septiņus gadus pēc Asa-Lift 70% kontrolpaketes iegādes, Grimme grupa nopirkusi Dānijas dārzeņkopības aprīkojuma ražotāja akcijas.
Kopš Grimme 2013. gadā pārņēma Asa-Lift, ir noticis daudz izmaiņu un ir veikti lieli ieguldījumi ēkās, produktu attīstībā un ražošanas jaudās. Jaunā lokšņu metāla un cauruļu lāzergriešanas līnija uzstādīta jaunuzceltā 2200 m² ēkā, kas tika atvērta 2018. gada aprīlī, bet nodarbināto skaits ir palielinājies par trešdaļu, līdz 130 darbiniekiem.
Tagad Asa-Lift mašīnas ir aprīkotas ar komponentiem no Grimme meitasuzņēmumiem Internorm (plastmasas tehnoloģijas) un Ricon (audumi un konveijeri), bet pagājušajā gadā Asa-Lift zilā krāsa tika nomainīta pret Grimme sarkano.

1936. gadā dibinātā Asa-Lift rūpnīca Sērē atrodas apmēram 80 km attālumā no Kopenhāgenas.

Pēc pašu ražotāju apgalvojumiem, ar vairāk nekā 30 produktu grupām abi uzņēmumi piedāvājot visplašāko dārzeņkopības tehnoloģiju klāstu pasaulē – sīpoliem, burkāniem, galda bietēm, marlokiem, pastinakiem, fenheļiem, selerijām utt.

“Mēs turpināsim attīstīt šo segmentu ar maksimālu jaudu, lai kļūtu par tirgus līderi inovāciju, kvalitātes, veiktspējas, augu aizsardzības un rentabilitātes jomā,” stāsta Kristofs Grimme, Grimme Landmaschinenfabrik rīkotājdirektors.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...