Menu




Pöttinger grābekļi ar hibrīdtehnoloģiju

Ziņas 24.08.2020   

Pöttinger grābekļi ar hibrīdtehnoloģiju

Austrijas uzņēmums Pöttinger savu četru rotoru grābekļu klāstu papildinājis ar topmodeli Pöttinger Top 1403C, kuram darba platumu iespējams hidrauliski regulēt no 9 līdz 14 metriem.

 

Četru rotoru Pöttinger Top 1403C ir hibrīda piedziņas sistēma: divus aizmugures rotorus darbina mehāniski (tradicionālā jūgvārpstas piedziņa). bet divus priekšējos rotorus darbina hidrauliski (hidromotora piedziņa). Šāda, tā saucamā hibrīda tehnoloģija, ir īpaši aktuāla, ja saimniecībā ir dažādi tīrumi, proti, ir gan lielas, gan mazas pļavas. Hidrauliski darbināmās sekcijas darba platumu ir viegli samazināt no 14 līdz 9 metriem. Tas ir noderīgi, ja laukos jāiet apkārt šķēršļiem: kokiem, elektrības stabiem un tamlīdzīgiem objektiem. Traktoram pagriežoties, priekšējie hidrauliskie rotori pārklājas ar aizmugurējiem rotoriem, lai grābeklis neatstātu neapstrādātu masu.


Pöttinger papildaprīkojumā piedāvā hidrauliski regulējamu rotoru augstuma sistēmu. Vēl jāpiebilst, ka hibrīda tehnoloģija ir izdevīga arī zemāka rotoru nodiluma un garāku apkopes intervālu dēļ.

 

 

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...