Menu




Krone EasyWrap rituļu ietinējs

Ziņas 03.09.2020   

Krone EasyWrap rituļu ietinējs


Jaunais uzkarināmais ietinējs EasyWrap 150 var apstrādāt rituļus ar diametru no 1 līdz 1,5 m un tiek uzskatīts par ātrāko vienas rokas ietinēju tirgū. Tas paredzēts saimniecībām un darbuzņēmējiem, kas atsevišķās operācijās presē un iepako zāles skābbarību.
Krone EasyWrap paredzēts uzstādīšanai priekšā (arī ar teleskopiskajiem iekrāvējiem) vai aizmugurē un ir piemērots rituļiem, kuru svars nepārsniedz 1,6 t.

 

 

EasyWrap 150, kurā tiek izmantota viena ietīšanas roka, griežas ap rituli ar ātrumu 36 apgriezieni minūtē. Pēc ražotāja domām, vēl viena jaunās mašīnas priekšrocība ir tās kompaktā konstrukcija un šaurais rāmis, kas operatoram ļauj labi pārskatīt darba procesu. EasyWrap ietin rituli tik daudz plēves slāņos, cik nosaka vadības dators. Iesaiņošanas process notiek vadoties pēc ietīšanas kārtām, nevis pēc noteikta laika. Aptinot atbilstoši laikam, nav garantijas, ka ritulis tiks iesaiņots tik kārtās, cik nepieciešams lopbarības kvalitātes nodrošināšanai.

EasyWrap ir leņķa sensors, kas uzrauga ietīšanas rokas stāvokli. Šī tehnoloģija nodrošina vienmērīgu plēves pārklāšanos, kad ietinēju darbina dažādi traktori un izmanto dažādas hidrauliskās sistēmas.
EasyWrap 150 kontrolē DS 500 terminālis, kuram ir liels ekrāns ar operatoram draudzīgu intuitīvu izvēlni. Kad operators ir noteicis rituļa lielumu, sistēma aprēķina nepieciešamo kārtu skaitu. Kad plēve beidzas vai plīst, veltņi nekavējoties pārtrauc griezt rituli, un ietīšanas rokturis pārvietojas pa kreisi, lai operators varētu ērti ielādēt jaunu plēves rulli.

 





gallery image
gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Krone un Lemken kopīgi izstrādātajam autonomajam transportlī...

Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...