Menu




Horsch Maestro sējmašīnām jauna AirSpeed izsējas sistēma

Ziņas 04.09.2020   

Horsch Maestro sējmašīnām jauna AirSpeed izsējas sistēma

Vācijas ražotājs Horsch savām jaunās paaudzes precīzās sējas sējmašīnām ieviesis sēklu dozēšanas agregātus ar jaunu sēklu izsējas sistēmu AirSpeed ​​(X). Jauninājums papildina iepriekšējā Agritechnica izstādē prezentēto AirVac (V), kas balstīta uz vakuuma principu sēklu iestrādē.

Maestro precīzās sējas sējmašīnām turpmāk būs pieejamas divu veidu sēšanas tehnoloģijas. Lai gan sēklu dozēšanas vienības ir identiskas, atšķiras mehānisms sēklas novietošanai augsnē. AirVac sistēmā sēkla ar vakuuma palīdzību tiek pievilkta pie dozēšanas diska un pēc tam pa cauruli brīvi nokrīt augsnē. Lai gan šis mehānisms ir ļoti precīzs, darba ātrums ir ierobežots, jo sēkla brīvā kritienā nokrīt no dozatora. Savukārt AirSpeed ​​sistēmā sēkla nekrīt ārā no dozēšanas vienības, bet tiek "izšauta" ar gaisa palīdzību, tāpēc tā augsnē nokļūst daudz ātrāk un līdz ar to sējmašīna var darboties ātrāk. Tātad vakuuma sistēma AirVac darbojas lēnāk, bet precīzāk, savukārt AirSpeed ​​"izšauj" graudus un tāpēc ir iespējams lielāks darba ātrums.



Jaunā sistēma pieejama Maestro CX un SX modeļiem. Neatkarīgi no izmantotās sējas sistēmas, sējmašīnām pieejamas SectionControl un VariableRate sistēmas.

Līdz ar jaunu konfigurāciju parādīšanos Maestro precīzās sējas sējmašīnu klāsts ir paplašināts līdz pieciem CV, SV, RV (AirVac) un CX, SX (AirSpeed) modeļiem.
Maestro sējmašīnas līdz šim mūsu reģionā nav bijušas populārākās no Horsch klāsta, jo bija paredzētas tikai kukurūzas un cukurbiešu sēšanai. Jaunākie modeļi jau ir piemēroti rapšu, sojas pupu, pupiņu un citu kultūru sēšanai, tādēļ vietējie pārstāvji cer, ka pieprasījums pēc daudzpusīgākām mašīnām būs lielāks.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...