Menu




Terria – jauns Pöttinger rugaines kultivators

Ziņas 07.09.2020   

Terria – jauns Pöttinger rugaines kultivators

Jauno rugaines kultivatoru Terria var izmantot dažādām augsnes apstrādes tehnoloģijām, sākot no seklās apstrādes līdz 35 cm dziļai augsnes apstrādei.
Iekārtas darba platums var būt no 4 līdz 6 m ar trīs (modeļi 4030, 5030, 6030) un četrām lemešu rindām (modeļi 4040, 5040, 6040). Terria ir turpinājums pazīstamajam lemešu kultivatoram Synkro, kuram ir divas vai trīs lemešu rindas, bet Terria ir trīs vai četras rindas.

 

 

Mehāniskās pārslodzes aizsardzības iedarbināšanas spēks ir palielināts līdz 600 kg, bet hidrauliskā akmeņu aizsardzības sistēma sasniedz 650 kg. Jaunajam kultivatoram ir iespēja hidrauliski regulēt un mainīt darba dziļumu. Šasijas riteņi ir uzstādīti vidū, kas ne tikai uzlabo mašīnas manevrēšanas spēju, bet arī samazina tās garumu. Standarta komplektācijā ietilpst divi šasijas riteņi, bet iespējams uzstādīt arī četrus riteņus. Tāpat kā Synkro modelim, arī Terria ir pieejamas trīs lemešu dilstošo daļu versijas: Classic, Durastar un Durastar Plus. Salīdzinot ar Classic, Durastar kalpošanas laiks ir līdz trīs reizēm garāks, bet Durastar Plus ir līdz 7 reizes ilgāks. Rāmja augstā klīrensa dēļ mašīna darbojas labi pat pie ievērojama augu atlieku daudzuma. Terria ir pieejams plašs dažādu aizmugures veltņu klāsts.


 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...