Menu




Modernizēts krosovers Peugeot 3008

Ziņas 08.09.2020   

Modernizēts krosovers Peugeot 3008

Atjaunotais Peugeot 3008 ieguvis atsvaidzinātu dizainu, jaunas tehnoloģijas, kā arī 300 zirgspēku hibrīdvesiju ar visu riteņu piedziņu.

2016. gadā pie pircējiem nonākušais krosovers jau tāpat varēja lepoties ar mūsdienīgu un atmiņā paliekošu dizainu. Tagad tam ir nedaudz pārveidots priekšdaļas noformējums, savādāki LED lukturi priekšā un aizmugurē, kā arī pieejamas jaunas virsbūves krāsas. Tāpat tas ieguvis jaunu Foggy Mode funkciju, kas ir aizstājusi atsevišķos miglas lukturus un ir integrēta priekšējos lukturos.

Peugeot 3008 papildina arī nākamās paaudzes tehnoloģiskie uzlabojumi, dažādas vadītāja palīgsistēmas, kā arī jaunais PEUGEOT i-Cockpit® ar 10 collu skārienjutīgo HD ekrānu un 12,3 collu mērinstrumentu paneļa bloks. Tāpat tagad varēs pasūtīt nakts redzamības iekārtu NightVision, kas tumsā vai sliktas redzamības apstākļos identificē gājējus un dzīvniekus jau 200 – 250 metru attālumā – pirms tie nonākuši vadītāja redzamības zonā, turklāt grafisks objektu attēls tiek atainots uz digitālā indikatoru paneļa.

Kā jaunums papildaprīkojumā ir pieejama arī adaptīvā kruīza kontrole ar apstāšanās funkciju (ACC Stop and Go), joslas saglabāšanas asistents, jaunās paaudzes automātiskā ārkārtas bremzēšanas sistēma, kā arī uzlabota ceļazīmju atpazīšana.

Benzīna dzinēju klāstā joprojām ir pieejams trīscilindru PureTech 1,2 litru dzinējs ar 130 ZS jaudu un sešpakāpju manuālo vai astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu. Tāpat ir četrcilindru PureTech 1,6 litru benzīna dzinējs ar 180 ZS jaudu un automātisko pārnesumkārbu.

Dīzeļu piedāvājumā ir 1,5 litru dzinējs ar 130 zirgspēku jaudu un sešpakāpju manuālo vai astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Pati jaudīgākā būs pilnpiedziņas versija ar hibrīda piedziņu un 300 zirgspēkiem. HYBRID4 ir uzlādējams hibrīds, kura nobraukums tīrā elektriskajā režīmā ir līdz 59 km (WLTP).  Piedāvājumā būs arī  225 ZS priekšpiedziņas modelis, kurš pēc WLTP rezultātiem ar 100% elektrību nobrauc līdz 56 km.

Jaunais Peugeot 3008 pie dīleriem parādīsies šā gada beigās.

 

 





gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...