Menu




Modernizēti Quadtrac un Steiger AFS Connect traktori

Ziņas 16.09.2020   

Modernizēti Quadtrac un Steiger AFS Connect traktori

Case IH ir pilnveidojis savu traktoru klāstu ar AFS Connect tehnoloģiju lielajiem Case IH Quadtrac un Steiger sēriju traktoriem, kas ļauj veikt tālvadības uzraudzību, datu analīzi, arhivēšanu, sistēmas diagnostiku, programmatūras atjauninājumus un daudz ko citu.

Jaunās paaudzes Case IH Quadtrac un Steiger jau ir pielāgoti Eiropas tirgum. Sērijveida ražošana ar pilnu jaudu tiks sākta 2021. gadā.
Traktoru klāstā kopumā ir 14 traktori ar 420 – 620 ZS dzinējiem. Quadtrac AFS Connect būs pieejams ar 470 – 620 ZS (kopā 8 modeļi) un Steiger AFS Connect ar 420 – 500 ZS dzinējiem (kopā 6 modeļi). Galvenie jauninājumi ietver uzlabotu kabīni un telemātikas sistēmas.

Traktoriem ar AFS Connect sistēmu papildus standarta datu pārraides un apmaiņas funkcijai ir iespējams analizēt datus, attālināti uzraudzīt mašīnas parametrus, skatīt vēsturiskos datus. Katram traktoram ir atsevišķs aktīvs direktorijs, kurā glabājas visi vēsturiskie dati: degvielas un AdBlue patēriņš, motora slodze, izveidotās vai ielādētās lauka kartes utt.. To visu var viegli sasniegt ar jebkuru viedtālruni. Nepieciešams tikai lejupielādēt bezmaksas lietotni AFS Connect no App Store vai Google Play, instalēt to, reģistrēties un visi mašīnas dati, ieskaitot vadības termināla reāllaika skatu, vienmēr ir pie rokas.

Traktori Quadtrac 470/500/540 un Steiger 500 AFS Connect ir aprīkoti ar lielāku degvielas tvertni – tās tilpums ir palielināts pat par 44% - no 1230 līdz 1779 l.
Traktoriem ir pieejami divu veidu transmisijas. PowerDrive transmisija pārslēdzas par 20% ātrāk, un Quadtrac 620 modelim būs rekordliels 682 ZS dzinējs. Savukārt CVXDrive ir pirmā nepārtraukti mainīgā transmisija uz šarnīrveida 4WD traktora.

Telemātikas sistēmai nepieciešami trīs komponenti: monitors AFS Pro 1200, operētājsistēma AFS Vision Pro un uztvērējs AFS Vector Pro. Šie elementi ļauj lietotājam konfigurēt traktora vadību atbilstoši savām vajadzībām.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...