Menu




Horsch Pronto 6DC sējmašīna Latvijā

Ziņas 18.09.2020   

Horsch Pronto 6DC sējmašīna Latvijā

Septembra vidū arī Latvijas tīrumos darbu uzsākusi AS Lytagra demonstrāciju sējmašīna Horsch Pronto 6DC īpašā specifikācijā.

Tā aprīkota ar atsevišķu rindiņu automātiskās atslēgšanas funkciju, ko nodrošina RowControl sēklu sadales galva. Tādējādi pārsēja pieder pagātnei. Tiek ietaupīta sēkla, mēslojums un mikrogranulāts. Neregulāras formas slejas var viegli apsēt, izvairoties no sabiezināta sējuma. Tehnoloģisko sliedi var definēt jebkurā rindā, kā arī jebkurā platumā.

Horsch RowControl sadales galva, pateicoties inovatīvai sēklas un gaisa plūsmai, spēj atslēgt līdz pat pēdējām rindiņām, neietekmējot sēklas izkliedes vienmērību. Praksē, visbiežāk, atsevišķas rindas tiks kombinētas nelielās grupās.

Sējmašīna aprīkota arī ar I-menedžeri, kas ir jauns ISOBUS vadības koncepts. Pamatojoties uz pozitīvo pieredzi ar Leeb smidzinātājiem, šī intuitīvā vadības loģika tika optimizēta un paplašināta sējas tehnikai.

Horsch izstrādātajai sistēmai piemīt virkne jaunu un inovatīvu funkciju, kuras atvieglo regulēšanu, vadību un kontroli lauksaimniekam ikdienā. Nākotnē termināla darba virsmas konfigurāciju klients varēs izvēlēties pats. Ar I-menedžeri mērķtiecīgi tika radīta platforma, kura var apkalpot teju neierobežotu skaitu sekciju un dozēšanas komponentu.



 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...