Menu




Claas Orbis 900 kukurūzas heders

Ziņas 30.09.2020   

Claas Orbis 900 kukurūzas heders

Jaunais Claas Orbis 900 kukurūzas heders ir salokāms līdz 3 m transportēšanas platumam, turklāt tam ir automātiski saliekama transporta režīma aizsardzība ar integrētu apgaismojumu un brīdinājuma zīmēm.

Augstākā līmeņa Orbis 900 (8,93 m) heders sastāv no piecām sekcijām un tāpat kā Orbis 750, tas būs pieejams nākamajā sezonā. Pārvietojoties ar ātrumu no 2 līdz 7 km/h var sākt automātisko locīšanas procesu un tas prasa tikai 30 sekundes.

Salocīšanas/atlocīšanas laikā pilnībā integrētā transporta aizsardzība ar brīdinājuma uzlīmēm un apgaismojumu automātiski nostājas attiecīgajā pozīcijā braukšanai pa ceļu vai lauka darbiem.



Lai nepārsniegtu piedziņas ass slodzi 11,5 t, ir pieejama integrēta transporta sistēma. Tā darbojas automātiski, kad tiek aktivizēts ceļa režīms vai svārstību amortizācija.

Citi Orbis 900 jauninājumi ietver rāmi ar +/- 5 ° slīpuma korekciju, kas kombinācijā ar Auto Contour hidraulisko šūpošanās kustības kompensāciju ļauj hederam sekot zemes kontūrām.

Papildus divām standarta sensoru joslām ārējās malās kā papildaprīkojums ir pieejama trešā un centrā sensoru josla. Claas norāda, ka tas nodrošina vēl labāku zemes kontūras nolasīšanu, it īpaši nelīdzenā tīrumā.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea klāstu papildina 6 m versija

Amazone Precea piekabināmo precīzās sējas pneimatisko sējmaš...

Ziņas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

John Deere jaunās H sērijas mežizstrādes mašīnas

Pagājušajā nedēļā Somijā norisinājās John Deere H sērijas ha...

Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...