Menu




Pretaizdzīšanas sistēma Pulsar

Ziņas 01.10.2020   

Pretaizdzīšanas sistēma Pulsar

Lielbritānijas uzņēmums Meta Trak piedāvā risinājumu Pulsar, kas var novērst jebkādas lauksaimniecības tehnikas zādzības. Ražotājs apgalvo, ka Pulsar ir ekonomisks un uzticams veids, kā ar Thatcham S7 kategorijas izsekošanas sistēmu uzraudzīt jebkuru traktoru vai mašīnu.

Pulsar piegādā transportlīdzekļu uzraudzības un drošības uzņēmums Meta Trak. Ierīces darbībai nepieciešamas divas nomaināmas baterijas, kas nozīmē, ka ierīci var izmantot arī piekabināmām mašīnām, ieskaitot piekabes un preses.

Jaunais risinājums tiek piedāvāts ar trīs gadu servisa paketi, kas mašīnu ar tās īpašnieku saista, izmantojot intuitīvu un ērti lietojamu lietotni Pulsar. Turklāt no viena konta var izsekot vairākas lauksaimniecības mašīnas.



Ierīce Pulsar pamatā atrodas miega režīmā, bet noteiktā programmējamā ieslēgšanās laikā nosūta savu atrašanās vietas informāciju uz datoru vai jebkuru citu viedierīci. Ja traktors vai mašīna tiek nozagta, tā atrašanās vietas informācija tiek nodota īpašniekam ik pēc 60 sekundēm.

Atkarībā no izmantošanas abas nomaināmās baterijas var kalpot līdz trim gadiem (kad uzlādes līmenis ir zems, tiek nosūtīts ziņojums), kas ir vienlaikus ar ierīces garantiju. Pulsar ir ūdensizturīgs.

Ierīces izmaksas ir apmēram 330 eiro, neskaitot uzstādīšanu.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...