Menu




Jauna datorspēle "Professional Farmer: Cattle and Crops"

Ziņas 26.10.2020   

Jauna datorspēle "Professional Farmer: Cattle and Crops"

Tirgū ienāk reālistiska datorspēle "Professional Farmer: Cattle and Crops". Jaunā spēle aizved lauksaimnieku ikdienas darbu pasaulē un pārsteidz ar padziļinātu pieeju un uzmanību detaļām.

Landwirtschaftsverlag Münster un tā partneri Masterbrain Bytes un Toplitz Productions oktobra vidū populārākajās spēļu platformās izplatīja datorspēles "Professional Farmer: Cattle and Crops" pilno versiju.
Jaunā spēle spēlētājus iepazīstina ar lauksaimnieku ikdienas darbiem un pārliecina ar lielu uzmanību detaļām. Laukus apstrādā ar reālistiskiem traktoriem un mašīnām – sējas līdz ražas novākšanai. Kūtī esošie dzīvnieki prasa aprūpi un tiek saskaņots darbinieku darbs. Spēlētāji piedzīvo, cik vienlaikus ir piepildīta un izaicinoša lauksaimnieka profesija. "Šī ir labākā lauksaimniecības reklāma un stiprina atzinību par lauksaimnieku darbu," ir pārliecināts Landwirtschaftsverlag rīkotājdirektors Dr. Ludgers Šulze Pals.

Cattle and Crops var spēlēt brīvi, vai arī var izvirzīt ļoti īpašus uzdevumus. Lai sāktu, spēlētāji tiek iepazīstināti gan ar spēles mehāniku, gan ar lauksaimniecības darba pamatiem, izmantojot plašu interaktīvu apmācības kursu. Pēc tam viņi var šādā veidā iegūtās zināšanas nekavējoties pielietot piecos sīki un detalizēti izstrādātos scenārijos:
1. scenārijs "No sējas līdz ražas novākšanai": spēlētāji rūpējas par 3,5 hektāriem vasaras graudaugu un 5 hektāriem kukurūzas no sēšanas līdz ražas novākšanai.
2. scenārijs "Zāle vienmēr ir zaļāka ..": runa ir par pļaušanu, ārdīšanu, grābšanu, presēšanu un ķīpu savākšanu.
3. scenārijs "Ļaujiet viņiem augt": spēlētāji rūpējas par saviem buļļiem, sākot no teļu pirkšanas līdz nobarotu buļļu pārdošanai.
4. scenārijs "Tuvojas ziema": lauks tiek apstrādāts un apmēslots. Spēlētāji uzzina atšķirības starp minerālmēsliem un organisko mēslojumu.
5. scenārijs "Cob feeder": novāc kukurūzas zaļo masu un izmanto biogāzes ražotnē.

Pēc scenāriju pabeigšanas (kuru turpmāka izaugsme nākotnē būs iespējama) spēlētājs var bez ierobežojumiem turpināt pārvaldīt un attīstīt savu virtuālo saimniecību.
"Mērķis bija izstrādāt detalizētu un reālistisku lauksaimniecības simulāciju un mums tas izdevās," saka Lars Beinsens, Masterbrain Bytes rīkotājdirektors. Turklāt viņš sola, ka šī spēle turpinās pieaugt un attīstīties, jo vēl ir daudz ideju.

Spēle jau ir pieejama lielākajos tiešsaistes videospēļu tirgos, piemēram, Steam (store.steampowered.com), Good Old Games (GOG.com) un citās platformās, kā arī atsevišķos mazumtirdzniecības tirgos un tieši Landwirtschaftsverlag tiešsaistes veikalos. Ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 29,99 eiro.
Papildinformāciju par "Professional Farmer: Cattle and Crops" var atrast oficiālajā tīmekļa vietnē: https://www.cattleandcrops.com/, kā arī Facebook, Twitter, Instagram, youtube, Steam un Discord.



 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...