Menu




Syngenta iegādājas bioloģijas uzņēmumu Valagro

Ziņas 27.10.2020   

Syngenta iegādājas bioloģijas uzņēmumu Valagro

Syngenta Group ziņo, ka tās biznesa vienība Syngenta Crop Protection iegādājusies vadošo bioloģijas uzņēmumu Valagro. Syngenta Crop Protection ir viens no globālajiem uzņēmumiem, kas gatavojas strauji augošajam bioloģiskās produkcijas tirgum – tiek lēsts, ka nākamajos piecos gados tas divkāršosies. Valagro turpinās darboties kā neatkarīgs zīmols Syngenta augu aizsardzības jomā.

Valagro ir vadošais novatorisko bioloģisko produktu ražotājs, ar aptuvenajiem ieņēmumiem 175 miljonu ASV dolāru apmērā 2019. gadā. Uzņēmums veiksmīgi izmanto dabas spēku, lai sniegtu novatoriskus un efektīvus risinājumus augu barošanai un aprūpe. Tam ir 40 gadu pieredze un tirgus līderpozīcijas biostimulantu un speciālo barības vielu jomā. Valagro galvenā mītne atrodas Atesā, Itālijā un tas apkalpo klientus visā pasaulē ar spēcīgu klātbūtni Eiropā un Ziemeļamerikā, kā arī ar pieaugošu ietekmi Āzijā, tostarp Ķīnā. Valagro ir vairāk nekā 700 darbinieku, 13 meitasuzņēmumi un 8 ražošanas vietas visā pasaulē. Uzņēmuma portfelis ir nodrošināts ar klasē labākajām bioloģiskās pētniecības, ražošanas un komercializācijas iespējām.

Šī stratēģiskā iegāde ļauj Syngenta Crop Protection veidot pasaulē vadošo bioloģisko produktu biznesu. Valagro ir nozares vadošās tehnoloģijas un pētniecības iespējas. Biokontrole un biostimulatori, dabiski kaitēkļu, slimību apkarošanas un kultūraugu uzlabošanas risinājumi ir arvien nozīmīgāki lauksaimniekiem visā pasaulē, veicot ilgtspējīgu lauksaimniecības ražošanu. Šī iegāde pilnībā atbilst Syngenta Crop Protection stratēģijai nodrošināt audzētājiem papildu izvēli, lai efektīvi un ilgtspējīgi rūpētos par savām kultūrām, uzlabojot augsnes veselību, samazinot atliekas kultūraugos un apmierinot patērētāju prasības.






Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...