Menu




Case IH un Steyr rūpnīca saņem balvu

Ziņas 28.10.2020   

Case IH un Steyr rūpnīca saņem balvu

Case IH Europe un Steyr ražotne Santvalentīnā, Austrijā konkursā “Fabrika 2020” ir atzīta par “Gada uzņēmumu”. Balva atspoguļo rūpnīcas elastību, augstos kvalitātes standartus, nepārtrauktus uzlabojums un panākumus Covid-19 problēmu risināšanā.

Case IH un Steyr Eiropas bāze Santvalentīnā, kas ražo 100 līdz 300 ZS traktorus lauksaimniecības, komunālajām un mežsaimniecības nozarēm un pieder mātes uzņēmumam CNH Industrial, ir nosaukta par “Gada efektīvo uzņēmumu”. Šī balva bija viena no kategorijām konkursā “Fabrika 2020” , ko organizēja Fraunhofer Austria un Austrijas Industriemagazin.



Santvalentīnas rūpnīca, kurā kopš 1947. gada ir uzbūvēti aptuveni 600 000 traktoru, aizņem 170 180 m2 platību, tajā strādā 600 darbinieki un tai ir nevainojama reputācija CNH Industrial koncernā. Viena no šīs rūpnīcas stiprākajām pusēm ir augsts ražošanas elastības līmenis, kas ir iespējams uz ļoti pielāgojamās montāžas līnijas. Tas ļauj ražot plašu traktoru modeļu klāstu neatkarīgi no konstrukcijas, aprīkojuma līnijas vai konkrētai valstij raksturīgiem emisijas standartiem. Neskatoties uz sarežģītību un efektivitāti, tā nodrošina samērā klusu, relaksējošu darba vidi.

Koordinējot 12 000 detaļu piegādi no vairāk nekā 400 piegādātājiem visā pasaulē, rūpnīca katru gadu saražo aptuveni 10 000 traktoru klientiem Eiropas, Āzijas, Tuvo Austrumu un Āfrikas reģionā, kā arī Austrālijā un Jaunzēlandē. Tur tiek ražoti traktori Case IH Optum CVX Drive, kā arī Puma, Maxxum un Luxxum sērijas kopā ar Steyr Terrus CVT, Impuls CVT, kā arī Profi un Multi sērijas, kopā nodrošinot 24 produktu līnijas, 98 modeļus un 4857 modifikācijas.






Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...