Menu




Jauns Trioliet lopbarības mikseris - pašgājējs

Ziņas 29.10.2020   

Jauns Trioliet lopbarības mikseris - pašgājējs


Holandes ražotājs Trioliet apgalvo, ka tā jaunā pašgājēja miksera Triotrac M1-1400 (viens vertikāls gliemezis un 14 m³ tilpums) kompaktie izmēri ir lieliski piemēroti zemām ēkām un šauriem pagalmiem.



Jaunajam modelim ir tāda pati kabīne, kā Triotrac sērijas lielākajiem divu gliemežu (17 m³, 20 m³ un 24 m³) modeļiem, un jaudu nodrošina četru cilindru JCB (176 ZS, V pakāpe) dīzeļdzinējs, kurš uzstādīts mašīnas aizmugurē, padarot apkopi ērtāku.



Tieši skābbarības nogriešanas un iekraušanas jomā jaunpienācējs atšķiras no modeļiem ar diviem mikseriem – ieplūdes lifts ir aizstāts ar hidrauliski darbināmu rotējošu asmeni iekraušanas sviras galā. Maksimālais darba augstums ir 4,5 metri. Nokniebtā skābbarība nokrīt uz ieplūdes platformas, no kurienes ar četru asmeņu rotoru (maksimālais darba ātrums 30 apgr./min) tiek padota 14 m³ tilpuma maisīšanas tvertnē. Šāds ieplūdes mehānisms ļauj Triotrac M apstrādāt apaļas vai kvadrātveida ķīpas, vaļējus blakusproduktus, minerālvielas, lopbarības bietes un kartupeļus.



Lopbarības izdali var veikt pa lūkām abās pusēs (ZK) un aizmugurējo šķērstransportiera lenti (AL). AL variants mašīnas garumu no 7,29 m palielina līdz 8,03 m.
Gan AL, gan ZK versijas ir 2,8 m augstas. AL platums ir 2,55 m (ZK 2,77 m). Maksimālais pārvietošanās ātrums pa pagalmu ir 20 km/h, bet maksimālais ātrums uz ceļa ir 35 km/h. Standarta komplektācijā ietilpst iebūvēta svēršanas sistēma un aizmugurējo riteņu stūrēšana. Papildaprīkojumā pieejamā visu riteņu stūrēšana samazina apgriešanās rādiusu līdz 10,5 m.


 





gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Krone un Lemken kopīgi izstrādātajam autonomajam transportlī...

Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...