Menu




DataConnect sistēma sāk darboties

Ziņas 09.11.2020   

DataConnect sistēma sāk darboties

Mākonī bāzētā DataConnect sistēma, kas ļauj apmainīties ar informāciju un dažādu ražotāju mašīnu apkopotajiem datiem, tagad ir pieejama tirdzniecībā. Sākotnēji tā apvieno informāciju starp Claas un John Deere mašīnām.

DataConnect sistēmas darbībai nav nepieciešama papildu aparatūra un programmatūras komponenti. Tas ļauj lietotājiem vienā izvēlētā datu platformā tiešsaistē saņemt informāciju par visu tehnikas parku, kas var sastāvēt no dažādu ražotāju mašīnām.



Claas mašīnas ir redzamas John Deere operāciju centrā.

Izmantojot DataConnect, lietotāji par savu tehnikas parku var apskatīt piecas dažādas datu kopas: pašreizējā iekārtas atrašanās vieta; mašīnas vēsturiskā atrašanās vieta; degvielas daudzums tvertnē; mašīnas stāvoklis tīrumā un ātrums.

Lietotāji var paši izlemt, kuras kompānijas digitālo platformu viņi vēlas izmantot, lai parādītu visu mašīnu datus. Tiklīdz tehnikas parks būs saistīts ar kādu no platformām, automātiski parādīsies citu ražotāju mašīnas.



Claas un John Deere mašīnas ir redzamas vietnē 365FarmNet

Iekārtas ir norādītas ar attiecīgā zīmola krāsu ikonām vai arī ikonas ir redzamas informācijas panelī. Citi DataConnect partneri un sistēmas papildu funkcijas tiks paziņotas vēlāk.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...