Menu




Väderstad atjaunina sējmašīnu Spirit 400C/S

Ziņas 13.11.2020   

Väderstad atjaunina sējmašīnu Spirit 400C/S

Modernizētajai Spirit 400C/S (4 m) pneimatiskajai sējmašīnai tagad ir pieejamas tehnoloģijas no lielākajiem modeļiem.
Atjauninātā Spirit 400C/S sējmašīna būs aprīkota ar vadības sistēmu E-Control, kura ietver programmatūru ISOBUS Task Control, uzlabotu hidrauliku, nosprostojuma kontroli SeedEye, kā arī tai modernizēts dizains un pieejamība visām agregāta daļām.

“Sējmašīnu Spirit saime izceļas ar izteiktu sējas precizitāti, braucot lielā ātrumā. Modernizētā Spirit 400C/S ļauj izbaudīt Spirit lielāko modeļu galvenās īpašības”, saka Väderstad sējmašīnu tirdzniecības vadītājs Bjorns Jeansons.

Četrus metrus platā Spirit 400C/S sējmašīna aprīkota ar apjomīgu sēklas tvertni, kurā iebūvēts ventilators. Sējmašīna veidota atklāta, ar divām platformām, nodrošinot vieglu piekļuvi visām agregāta daļām. Spirit 400C/S ir modernizēta hidraulika un aktīvs sēklas iestrādes lemesīšu spiediens, regulējams sekotājecēšu spiediens un automātiska lauka galu funkcijas vadība.

“Tīrumā operators var pilnībā kontrolēt sējas procesu ar Väderstad vadības sistēmu E-Control, izmantojot iPad. Aprīkojot sējmašīnu Spirit 400C/S ar nosprostojuma kontroli SeedEye, sēklas un mēslojuma padevi iespējams vizualizēt reāllaikā. Konstatējot novirzi, sistēma SeedEye nekavējoties par to brīdina, lai varētu ātri novērst problēmu un neietekmētu sējas kvalitāti”, skaidro Bjorns Jeansons.

Modernizētā Spirit 400 ir pieejama kombinētajās versijās – Spirit 400C FIX un Spirit 400C InLine – vai tikai kā sēklu sējmašīna – Spirit 400S.

“FIX versijā mēslojumu iestrādā pirms katras sējas rindas 5 cm platās vadziņās ar atstatumu 125 mm. Savukārt Spirit 400C InLine versijā pa atsevišķu izvadu neliela deva sākuma mēslojuma kopā ar sēklām nonāk sēklas iestrādes lemesītī”, stāsta Bjorns Jeansons.

Atjauninātās Spirit 400C/S sējmašīnas ražošana tiks uzsākta 2021. gada februārī.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...