Menu




Maschio Gaspardo universālais kultivators Dracula Hydro

Ziņas 25.11.2020   

Maschio Gaspardo universālais kultivators Dracula Hydro


Maschio Gaspardo iepazīstina ar jauno Dracula Hydro kombinēto kultivatoru. Pateicoties disku un lemešu kombinācijai, Dracula Hydro var vienā piegājienā tikt galā ar augu atliekām, izlīdzināt augsni un sagatavot to sēšanai.

Dubultā priekšējo disku rinda sajauc augsni, sasmalcina rugājus un sajauc augu atliekas ar zemi, lai tās ātrāk mineralizētu. Disku darba dziļumu darba laikā var regulēt hidrauliski. Lemešu rindas veido kultivatora centrālo daļu. Tie ir paredzēti, lai sasniegtu dziļāku un blīvāku augsnes slāni, kā arī atkārtoti uzirdinātu augsnes virsmu.
Jaunajā Hydro versijā uzstādītie hidrocilindri aizstāj tradicionālos dubultās atsperes amortizatorus. Šis risinājums nodrošina efektīvu darbu sarežģītos apstākļos, jo lemeši iztur slodzi līdz 900 kg, salīdzinot ar 700 kg iepriekšējā versijā. Darba dziļumu var hidrauliski regulēt no 8 līdz 30 cm. Lemešu slīpuma leņķis ir veidots tā, lai ļautu labāk iekļūt cietā augsnē un vienlaikus nodrošinātu augstu rāmja klīrensu.

 



Kultivatora noslēdzošo sekciju veido slīpu disku komplekts, kas novērš izciļņu veidošanos, bet aizmugurējais veltnis sasmalcina kunkuļus, izlīdzinot augsnes virsmu, tādējādi optimāli sagatavojot to sēšanai.

Dracula Hydro zobu diski ir 610 mm diametrā un 6 mm biezi. Tie ir izgatavoti no bora un augstas stiprības tērauda maisījuma, tādējādi nodrošinot vienmērīgu darbu visā virsmā. Diska ieliektā virsma labāk sajauc augsni un augu atliekas. 22° leņķis, forma un atstarpe starp diskiem nodrošina labu griešanas kvalitāti un atlieku sasmalcināšanu un sajaukšanos visgrūtākajos apstākļos.

600 mm aizmugurējā veltņa dziļi rievotie gredzenveida diski nodrošina izlīdzināšanu sēšanai. Pateicoties slēgtajiemm gultņu korpusiemm un lielajiem ar volframa karbīdu pārklātajiem skrēperiem, veltnis vienmērīgi darbojas sarežģītos augsnes apstākļos.

 

Modelis

Darba platums

(cm)

Transporta platums

(cm)

Masa

(kg)

Diski

 

Lemeši

 

Darba dziļums

(cm)

Traktora jauda

(ZS)

Dracula Hydro 430

430

300

8 450

18

9

8–30

280–360

Dracula Hydro 630

630

300

10 590

26

13

8–30

330–550



 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...