Menu




Manitou jaunā teleskopisko iekrāvēju sērija NewAg XL

Ziņas 26.11.2020   

Manitou jaunā teleskopisko iekrāvēju sērija NewAg XL


Lai paplašinātu lauksaimniecības teleskopisko iekrāvēju NewAg klāstu, Manitou iepazīstina ar jauno NewAg XL sēriju, kurā ietilpst divi modeļi – MLT 841 un MLT 1041 – ar celtspēju vairāk nekā 4,1 t un celšanas augstumu 7,60 – 9,65 m. Šīs divas mašīnas ir paredzētas intensīvam darbam, izmantojot tās vairāk nekā 1300 motorstundas gadā – lielām augkopības saimniecībām, biogāzes rūpnīcām, lauksaimniecības darbuzņēmējiem, kooperatīviem.

Pēc ražotāja teiktā, jaunie modeļi izceļas ar augstu komforta līmeni. MLT 841/1041 iekrāvēja kabīne ir viena no klusākajām tirgū – trokšņa līmenis līdz 69 dBA. Komfortu uzlabo arī pneimatiskā sēdekļa izvēle ar viedo piekari. Sēdeklis automātiski pielāgojas iekrāvēja darba apstākļiem, samazina vibrāciju par vairāk nekā 50%, nodrošinot operatoram optimālu muguras aizsardzību.

Jauno modeļu dizainā saglabāts Manitou jaunās paaudzes stils – tāpat kā mazākiem modeļiem, kabīnes ārpusē uzstādītajam drošības režģim šķērsstieņu leņķis izvēlēts tā, lai netraucētu redzamību pilnā pacelšanas augstumā. Starp citiem jauninājumiem pieminams LED apgaismojums, kas automātiski ieslēdzas katru reizi, kad kabīnes durvis tiek atvērtas, lai apgaismotu Easy-step pakāpienu.

Jaunie Manitou teleskopiskie iekrāvēji ir aprīkoti ar jaunās paaudzes V pakāpes 141 ZS Yanmar dzinējiem, kas nodrošina par 12% lielāku griezes momentu, vienlaikus samazinot degvielas patēriņu par 11%, salīdzinot ar iepriekšējiem modeļiem.

Degvielas bākas tilpums palielināts par 13%. Būtiski paplašināts papildaprīkojuma saraksts: kamera High View, kas ļauj iekraušanas laikā operatoram redzēt piekabes iekšpusi, Active CRC strēles balstiekārta, kas samazina triecienus, Comfort Steering System samazina stūres pagriezienus par 40%.



NewAg XL ir vieglāk uzturēt – ne tikai dēļ ērtākas piekļuves eļļošanas vietām, bet arī ilgāku apkopes intervālu dēļ. Papildus esošajiem Classic, Premium un Elite aprīkojuma līmeņiem, Platinum versijā ietilps Comfort Steering System (CSS), videokameras, adaptīvais sēdeklis, automātiskā eļļošanas sistēma, EcoStop funkcija un cits aprīkojums.

Jauno modeļu sērijveida ražošanu plānots sākt 2021. gada pirmajā ceturksnī.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...