Menu




New Holland 30 000. kvadrātķīpu prese

Ziņas 07.12.2020   

New Holland 30 000. kvadrātķīpu prese


New Holland Agriculture atzīmējis jubileju – no konveijera CNH koncerna rūpnīcā Zedelgemā, Beļģijā noripojusi 30 000. kvadrātķīpu prese. Šis rezultāts sasniegts 33 gadu laikā – 1987. gadā tika izlaista pirmā lielā New Holland kvadrātķīpu prese D1000.

Jubilejas prese tika atzīmēta ar īpašu 30 000. mašīnas piemiņas zīmi. Pēc zīmola New Holland prezidenta Karlo Lambro teiktā, 30 000 kvadratķīpu preses ir ievērojams sasniegums. Uzņēmums pirmais sāka ražot mašīnas 80 x 90 cm ķīpu presēšanai, kas tagad kļuvis par standartu tirgū. Tāpat šajās presēs tika ieviesta LoopMaster dubultmezglu sasiešanas tehnoloģija. Šādi sasienot ķīpu, nav auklu galu, kas varētu iekļūt padevē vai citā presētā masā.

Mūsdienu BigBaler sērijas flagmaņi Plus modeļi uzstāda augstus produktivitātes un efektivitātes standartus: ķīpu blīvums ir līdz 22% augstāks nekā standarta presēm; ķīpu blīvums tiek pastāvīgi uzturēts; vēl regulārāka ķīpas forma; mazāks saišu plīsuma risks; maiga izgrūšana no kameras; vienkāršāka mašīnas apkope, vieglāka piekļuve mašīnas servisa punktiem un ērta tīrīšana.

BigBaler Plus debitēja izstādē Agritechnika 2019 Hanoverē un tai tika piešķirtas divas sudraba medaļas – viena par iepriekšminēto dubultā mezgla sistēmu Loop Master, otra par divu ātrumu reduktoru SmartShift, kas ļauj presei darboties vienmērīgi, nepārslogojot ne traktoru, ne preses agregātus, un nodrošina operatoram komfortablu darbu.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...