Menu




Bredal jaunais izkliedētājs ar automātisko vadību

Ziņas 08.12.2020   

Bredal jaunais izkliedētājs ar automātisko vadību

Jaunajam Bredal F4W uzkarināmajam izkliedētājam ir ISOBUS vadība automātiskai izkliedes normas un izkliedes platuma iestatīšanai līdz 40 metriem.

Mēslojumu no 1500 – 4000 litru tilpuma tvertnes dozē ar 200 mm platu padeves lentu pāriem uz diviem 800 mm diametra diskiem. Izmantojot traktora jūgvārpstas piedziņu un vienkāršu divu ķīļsiksnu piedziņas sistēmu, vai arī atsevišķu hidromotoru katram diskam, apgriešanās laukā reduktora sistēma atvieno vienu izkliedes disku.

Ar vienas sviras palīdzību diska rotācijas ātrums tiek samazināts uz pusi, lai iegūtu regulējamu, asu izkliedes robežu, neietekmējot izkliedēšanas modeli laukā. Ja tiek izvēlēti hidrauliski darbināmi diski, tad no kabīnes var izvēlēties kreiso vai labo disku.

ISOBUS displejā operators var izvēlēties izkliedes daudzumu, izkliedes platumu un materiālu. Tas arī ļauj pielāgot ātrumus kustībā un nodrošina brīdinājuma funkcijas grīdas siksnas piedziņai, diska ātrumam utt. ISOBUS sistēma ar GPS palīdzību ir gatava sekot lietojumprogrammu kartēm. Apgriešanās lauku vadība ir standarta. Tā automātiski ieslēdz vai izslēdz līdz 12 sekcijām, tuvojoties vai dodoties prom no lauka malas. Izkliedi var noregulēt pa kreisi vai pa labi, lai tā atbilstu neregulāras formas laukiem vai leņķveida galiem.

F4W standarta specifikācijā ietilpst tvertnes piekļuves kāpnes, aizmugurējais LED apgaismojums un svari. Iebūvētais slīpuma sensors nodrošina nepārtrauktu mēslojuma svara tvertnē parādīšanu, pat strādājot nogāzēs. Papildaprīkojums ietver tvertnes paaugstinājumus, manuālu vai hidraulisku tvertnes vāka atvēršanu, hidrauliski darbināmu apgriešanās sistēmu un mikrodozēšanas sistēmu. Bredal F4W būs pieejams 2021. gada pavasara piegādei.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...