Menu




Manitou īpašie risinājumi

Ziņas 10.12.2020   

Manitou īpašie risinājumi


Lai apmierinātu klientu specifiskās vajadzības, Manitou grupa ir izveidojusi speciālu nodaļu ar nosaukumu “Īpašie risinājumi”. Šī nodaļa rūpējas par īpašu pasūtījumu izpildi: sākot ar tehnisko priekšizpēti un projektēšanu līdz ražošanai. Īpašie modeļi ir izstrādāti, ņemot vērā ražotāja pieredzi un ārkārtas specifikācijas, un tie optimāli atbilst mašīnas īpašnieka specifiskajām vajadzībām.

Manitou dalās ar vienu piemēru, kad lauksaimnieks invalīds ar labās rokas protēzi vērsās pie viena no uzņēmuma birojiem Francijā. Zemnieks bija vērsies pie vairākiem ražotājiem ar lūgumu pielāgot mašīnu, lai viņš varētu droši izmantot teleskopisko iekrāvēju. Manitou bija vienīgais uzņēmums, kas spēja ātri reaģēt un izgatavot šādu mašīnu, kas pielāgota īpašām vajadzībām. Šajā gadījumā tika pārveidota Manitou MLT 1040 vadītāja vietas ergonomika. Kabīnes labajā pusē esošās iekrāvēja vadības sviras tika pārvietotas pa kreisi. Lai atvieglotu iekāpšanu un izkāpšanu no kabīnes, uz kreiso pusi pārvietotā vadības svira ir paceļama kopā ar visu elkoņa balstu.

Instrumentu panelī ir arī speciāli ierīkots atpakaļskata kameras displejs.

Saskaņā ar īpašo pasūtījumu komandas vadītāja Entonija Lemezla teikto, projektēšanas darbu sākumā bija tikšanās ar pasūtītāju, lai labāk izprastu viņa vajadzības. “Mums bija iespēja uzaicināt lauksaimnieku uz mūsu galveno mītni, kas ietaupīja daudz laika. Kopā mēs novērtējām 3D projektus un veicām korekcijas, ”stāsta E. Lemezls. Aptuveni sešus mēnešus pēc priekšizpētes sākuma lauksaimnieks saņēma gatavu teleskopisko iekrāvēju, kas lieliski atbilda viņa cerībām. Zemnieks piedalījās Agefiph stipendijā, kas paredzēta tieši viņa invaliditātei pielāgotam aprīkojumam.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...