Menu




CNH Industrial saņem balvu

Ziņas 16.12.2020   

CNH Industrial saņem balvu


CNH Industrial, kas ir Case IH un Steyr mātesuzņēmums, Austrijas vadošo uzņēmumu konkursā apbalvots kā “Labākais starptautiskais uzņēmums 2020”.

Valsts nozīmīgāko biznesa konkursu organizē PricewaterhouseCoopers (PwC), Austrijas dienas laikraksts Die Presse un finanšu datu sniedzējs Kreditschutzverband von 1870 (KSV). Kategorijā International var piedalīties uzņēmumi ar starptautisku struktūru un biznesa modeli. Tiem jāražo produkti vai pakalpojumi, kas attiecas uz pasaules tirgu, ievērojamu produkcijas daļu veido eksports, un tiem ir filiāles aizjūras zemēs.

Case IH un Steyr traktori tiek ražoti Sanktvalentīnas rūpnīcā Austrijā. Ražotne gadā izlaiž aptuveni 10 000 traktoru klientiem Eiropā, Āfrikā, Tuvajos Austrumos, Āzijā un Klusā okeāna reģionā. Komentējot jaunāko atzinību rūpnīcas vadītājs Hanns Vēgerbauers teica : “Būt par Austrijas labāko starptautisko uzņēmumu ir liels gods un vēlreiz uzsver mūsu traktoru statusu “Austrijā ražota kvalitāte”, kuru mūsu klienti novērtē un ciena. Tas ir palīdzējis paplašināt tirgus, uz kuriem tagad eksportējam Sanktvalentīna ražotos traktorus, kuros tagad ietilpst Japāna, Koreja un Uzbekistāna.”

Kopš rūpnīcas atvēršanas 1947. gadā tur ir saražoti aptuveni 600 000 traktoru. Koordinējot 12 000 detaļas no vairāk nekā 400 piegādātājiem visā pasaulē, tā ražo 24 produktu līnijas un 98 modeļus ar 4857 iespējām pielāgojamās montāžas līnijā, ieskaitot Case IH Optum CVXDrive, Puma sērijas, Maxxum sērijas un Luxxum traktorus, kā arī Steyr Terrus CVT , Impuls CVT, Profi sērijas un Multi modeļus.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...