Menu




Massey Ferguson jaunā 5S sērija

Ziņas 05.01.2021   

Massey Ferguson jaunā 5S sērija

Massey Ferguson 5S jaunā piecu modeļu sērija (105 – 145 ZS) tās kompaktuma un manevrēšanas spēju dēļ ir īpaši piemērota lopkopības un jauktā tipa saimniecībām.

Spilgtākās jaunpienācēja tehniskās īpašības ir jauna priekšējās ass amortizācija, lielāka aizmugurējās un priekšējās uzkares celšanas jauda, kā arī no 8S traktora ​​pārņemta elkoņa balsta vadības sistēma. Massey Ferguson 5S aizstās līdzšinējo 5700S sēriju.

AGCO Corporation sastāvā esošais Massey Ferguson turpina savas modeļu rindas atjaunošanu, ieviešot piecus 5S sērijas modeļus ar jaudas diapazonu no 105 līdz 145 ZS. Jaunā sērija ieturēta vasarā prezentētā 8S dizaina valodā. Pēc ražotāja teiktā, traktori izceļas ar klasē mazāko pagrieziena rādiusu (tikai 4 m) un labāko pārredzamību, ko sekmē izteikti slīpais motora pārsegs. Tādēļ jaunais traktors ir lieliski piemērots darbam ar frontālo iekrāvēju.

Visiem pieciem modeļiem (MF 5S.105, MF 5S.115, MF 5S.125, MF 5S.135, MF 5S.145) ir 4 cilindru 4,4 l darba tilpuma, V pakāpes AGCO Power dzinēji. Pircējiem tiek piedāvāta trīs aprīkojuma līmeņu izvēle – Essential, Effiecient un Exclusive. Īpaši bagātīgs ir papildu aprīkojuma saraksts, ieskaitot viedās lauksaimniecības sistēmas.

MF 5S sērijas traktori ir pieejami ar 16x16 Dyna-4 transmisiju vai 24x24 Dyna-6 daļēja spēka pārnesumkārbu. Effiecient un Exclusive versijām transmisijas standartaprīkojumā ir aprīkotas ar AutoDrive funkciju un tiek kontrolētas ar Multipad sviru. AutoDrive nodrošina vienmērīgu četru vai sešu pārnesumu automātisku pārslēgšanu lauka darbos, kā arī diapazonu pārslēgšanu transporta darbā. Essential versijas Dyna-4 ir aprīkotas ar T veida vadības sviru un Speedmaching funkciju, kas automātiski izvēlas piemērotāko pārnesumu, kad diapazons tiek pārslēgts. Dyna-6 modeļi ir aprīkoti ar AutoDrive.

Kompaktie izmēri un 2,55 m garenbāze, laba pārredzamība un augsta hidrauliskās plūsmas jauda jauno MF 5S sēriju vēl vairāk apliecina kā traktoru darbam ar frontālo iekrāvēju. Visus jaunos modeļus var pasūtīt gatavus frontālā iekrāvēja uzstādīšanai vai ar rūpnīcā uzstādīto MF FL sērijas frontālo iekrāvēju.

MF 5S traktoriem aizmugurējās trīspunktu uzkares celtspēja ir palielināta līdz 5700 kg visā celšanas diapazonā un noteiktos apstākļos līdz 6000 kg. Arī traktora bruto svars ir pieaudzis līdz 9500 kg, kas ļauj droši strādāt ar platākiem agregātiem un nodrošināt produktīvāku darbu.

Jaunie traktori pie dīleriem varētu parādīties jau šajā pavasarī.

 





gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...