Menu




Jauns riepu zīmols

Ziņas 06.01.2021   

Jauns riepu zīmols


Lauksaimniecības un industriālo riepu globālajā tirgū parādījies jauns nosaukums. Tikko prezentēta tā jaunā identitāte – Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) turpmāk apvienos Yokohama OTR un Alliance Tire Group riepu zīmolus.

Yokohama Rubber Co., Ltd. jau pirms četriem gadiem iegādājās Alliance Tire Group (ATG), bet pagājušā gada rudenī paziņoja par plāniem apvienot savu globālo bezceļu riepu biznesu vienā vienībā. Yokohama Off-Highway Tire (YOHT) tagad ietver Yokohama bezceļa riepu (OTR) biznesu visā pasaulē un Alliance Tire Group (ATG) ar tās labi zināmajiem riepu zīmoliem Alliance, Galaxy un Primex.

YOHT prezentējis jaunu korporatīvo identitāti un jaunu korporatīvo logotipu, kas balstīts uz Yokohama 100 gadus ilgo mantojumu, vienlaikus uzsverot savu atšķirīgo vietu bezceļa riepu segmentā. Tā rezultātā pašreizējā ATG preču zīme visā pasaulē vairs nepastāv no 2021. gada 1. janvāra. Iepriekšminētās vizuālās identitātes izmaiņas veiktas arī jaunajā interneta vietnē, kā arī Google un Apple lietotņu veikalos.

YOHT būs globāls tirgus spēlētājs ar saviem centriem Tokijā, Bostonā, Amsterdamā un Mumbajā. Jaunā vienība piedāvās pilnu bezceļa (OHT) riepu klāstu (ieskaitot Alliance, Galaxy, Primex), sākot no mazām iekrāvēju riepām līdz īpaši lielām ROTR (radiālās bezceļa) riepām, lai apmierinātu plašas klientu vajadzības celtniecības un rūpniecības transportlīdzekļiem, kā arī lauksaimniecības un mežsaimniecības mašīnām. YOHT atbalstīs Yokohama Group globālais bezceļu riepu ražošanas tīkls, kurā ietilpst astoņas rūpnīcas četrās valstīs un trīs pētniecības un attīstības centri Japānā, Indijā un ASV.

 





gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Autonomā Krone un Lemken koncepta pilnveidojumi

Krone un Lemken kopīgi izstrādātajam autonomajam transportlī...

Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...