Menu




Grimme kartupeļu stādītāju atjauninājumi

Ziņas 12.01.2021   

Grimme kartupeļu stādītāju atjauninājumi


Grimme četrrindu kausiņu tipa kartupeļu stādāmās mašīnas GL420 un GL430, kā arī siksnu tipa kartupeļu stādāmā mašīna GB430 saņēmušas virkni uzlabojumu.

Jaunā rindu vadības sistēma četrrindu kartupeļu stādītājos GL420 un GL430 ir pamats sekciju kontrolei uz GPS bāzes. Jaunie modeļi atšķiras ar to, ka četru stādīšanas elementu piedziņas vārpstu darbina ar vienu hidromotoru. Elektromagnētisko sajūgu izmantošana uz jaunās piedziņas vārpstas ļauj atsevišķus stādīšanas elementus ieslēgt un izslēgt ar termināļa starpniecību (automātiski izmantojot sekcijas vadības opciju). GL430 jaunums ir arī hidrauliskais jūgstieņa domkrats, bet visiem hidrauliskajiem un gaisa savienojumiem ir jauns turētājs.

TerraProtect Pro pārgājienu sistēma ir jauna opcija GB430 četrrindu siksnu tipa stādītājam jauna opcija ir TerraProtect Pro sistēma. Agritechnica beidzamajā izstādē prezentētā un patentētā TerraProtect sistēma sastāv no irdināšanas lemesīša (pa vienam katrai rindai) un sekojoša vagas gultnes veidotāja. Lemesīša uzirdinātai augsnei palielinās mitruma absorbēšanas spēja, bet gultnē izveidotie augsnes pauguriņi novērš augsnes izskalošanos spēcīgu lietavu laikā. Tādā veidā tiek pasargāta auglīgā augsne un tiek nodrošināta vienmērīga ūdens piegāde augiem.

TerraProtect Pro nodrošina automatizētu un ērtu mašīnas vadību tieši no traktora kabīnes. Maksimālu aizsardzību pret augsnes eroziju panāk ar vienmērīgi izvietotiem padziļinājumiem, lai mitrums vienmērīgi sadalītos pa visu tīrumu. Šis efekts ir iespējams, pateicoties vadības sistēmai, kas automātiski pielāgojas braukšanas ātrumam. Lielākai lietošanas ērtībai TerraProtect Pro piedāvā atsevišķu rindu atslēgšanu un integrētu tehnoloģisko sliežu vadību.

 





gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...