Menu




Vredestein Traxion Optimall riepas aršanas izmēros

Ziņas 15.01.2021   

Vredestein Traxion Optimall riepas aršanas izmēros

Vredestein savam Traxion Optimall VF riepu klāstam pievienojis trīs izmērus VF650/85 R42, VF650/85 R38 un VF600/70 R34, kas ir īpaši piemēroti aršanai.

VF650/85 R42 un VF650/85 R38 modeļiem maksimālais platums ir 65 cm, tādēļ tie labi iederas vagā, kā arī priekšējais izmērs VF600/70 R34 padara tos īpaši piemērotus aršanai. Traxion Optimall galvenās priekšrocības, piemēram, pašattīrīšanās īpašības un saķere, padara šo riepu piemērotu darbā ar arklu.

Pateicoties F + tehnoloģijai šī riepa nodrošina lielas slodzes pārvadīšanu pat pie ļoti zema spiediena. Elastīgā sānu mala vienmērīgi sadala nospiedumu, novēršot slodzi uz pleciem pie zema spiediena. Augsnes saglabāšanu un vilkšanas jaudu uzlabo izliekts protektors, kura gala cilpas ir izvietotas šķērsām braukšanas virzienam. Laba saķere, kā zināms, nozīmē mazāku izslīdēšanu un mazāku degvielas patēriņu, savukārt šīs riepas pašattīrīšanās īpašības veicina attālums starp cilpām, kas palielinās no centra uz sāniem.

Traxion Optimall VF ir vairāk gumijas protektora centrā braukšanas virzienā, nodrošinot kontaktu ar ceļu un braukšanas komfortu. F + tehnoloģija nodrošina plecu stabilitāti zemā spiedienā, veicot transporta darbus lielā ātrumā. Ražotājs apgalvo, ka Traxion Optimall riepu kalpošanas laiks ir par 30 procentiem ilgāks nekā konkurentiem, pateicoties lielajam kontakta laukumam ar ceļu un labi izvēlētajam gumijas sastāva maisījumam. Riepu platums 65 cm un spēja pārvadāt lielas kravas ar zemu spiedienu padara jaunos Traxion Optimall izmērus piemērotus pašgājējiem un piekabināmiem smidzinātājiem.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...