Menu




Fendt 942 zāles pļāvēja versija

Ziņas 21.01.2021   

Fendt 942 zāles pļāvēja versija


Dažkārt lauksaimnieki mēdz ieguldīt lielu darbu un līdzekļus, lai padarītu savus traktorus iespaidīgākus un efektīvākus. Savukārt daži realizē savas tehniskās fantāzijas, pārbūvējot zāles pļāvējus.

Beļģijas lauksaimnieks un viņa 16 gadus vecais dēls savam pāris gadus vecajam zāles pļāvējam Stiga piešķīruši Fendt 942 traktora izskatu. Endija Vanden Berges un viņa dēla Milana darba rezultāts priecē pat rūdītus Fendt traktoru cienītājus. Beļģi ikdienu pavada savā ģimenes fermā Austrumflandrijas reģionā un jau sen strādā ar Fendt mašīnām, no kurām pirmais esot bijis 1965. gada Farmer 3S. Šodien saimniecība izmanto Fendt 104 un Fendt 308.

Endijs un Milans ne tikai pārkrāsoja pļāvēju un piestiprināja Fendt uzlīmes, bet arī pievienoja citus aksesuārus, lai pļāvējam piešķirtu traktora izskatu. Noņemot 240 litru zāles savācējkurvi, pļāvējam var piestiprināt nelielu piekabi. “Zāles pļāvējs ar piekabi vislabāk brauc pa cietu segumu. Parasti mēs šādu komplektu izmantojam salmu ķīpu pārvadāšanai, lai sagādātu barību mūsu trīs zirgiem,”stāsta Endijs.

Lauksaimniekiem ir arī savs skaidrojums modeļa indeksa piešķiršanai. Sākumā viņi sprieda, ka pļāvēju jāapzīmē kā Fendt 1015 Vario, jo tas aprīkots ar 15 ZS Briggs & Stratton divcilindru dzinēju, bet galu galā tomēr nolēma, ka traktora – pļāvēja priekšpuse vairāk atgādina Fendt 942 Vario.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...