Menu




Papildu dubļusargi

Ziņas 25.01.2021   

Papildu dubļusargi

Lielbritānijas smidzinātāju ražotājs Chafer Machinery tagad piedāvā ne tikai smidzinātājus, bet arī risinājumu, kā tos pasargāt no dubļiem.

Uzņēmums cer, ka tā ražotie dubļusargi būs populāri gan vietējā tirgū, gan arī citās valstīs, jo tos, protams, var izmantot gan smidzinātāju, gan arī jebkuras traktoram piekabinātas mašīnas aizsardzībai. Pēc ražotāja teiktā, papildu dubļu aizsargi uztur traktoram pievienoto mašīnu tīru pat nelabvēlīgākajos darba apstākļos.

Šos dubļusargus paredzēts uzstādīt pie traktora uzkares, tādēļ stiprinājumi atbilst II, III un IV kategorijas savienojumiem. Dubļusargi ir diezgan pamatīgi un nav viegli, tāpēc ražotājs iesaka tos uzstādīt diviem cilvēkiem. Attālumu starp katra riteņa dubļusargu var noregulēt un pielāgot atbilstoši traktora sliedes platumam.

Aizsargu augšējā daļa ir izgatavota no polivinilhlorīda (PVC), apakšējā daļa ir no pastiprinātas gumijas, bet rāmis ir izgatavots no tērauda. Chafer dubļusargu cena Lielbritānijā ir aptuveni 740 eiro (+ PVN).

"Ideja izgatavot dubļusargus radās pēc vairākām lietainām un slapjām rudens sezonām. Šis risinājums palīdz lauksaimniekiem ne tikai pasargāt savas mašīnas no dubļiem un ietaupīt laiku to mazgāšanai, bet arī, iespējams, izvairīties no netīrumu radītajām problēmām,” saka Džo Alens, Chafer pārdošanas un mārketinga vadītājs. Pēc viņa teiktā, šī sistēma var būt noderīga jebkuram piekabinātajam agregātam.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...