Menu




Kuhn augsnes virskārtas mulčētājs

Ziņas 27.01.2021   

Kuhn augsnes virskārtas mulčētājs


Kuhn EL Biomulch ir paredzēts seklai augsnes apstrādei un ir īpaši piemērots starpkultūru, citu kultūraugu atlieku un organisko mēslu sajaukšanai augsnē.

Pašlaik tiek ražots EL Biomulch ar 3 metru darba platumu. Pēc Kuhna teiktā, sasmalcinot un sajaucot augstas un blīvas starpkultūras, mašīnu ir vērts apvienot ar traktoram priekšpusē uzstādītu pļāvēju – smalcinātāju. Šis agregāts projektēts pēc līdzīgām tehniskajām specifikācijām, kā Kuhn augsnes frēzes EL.

EL Biomulch darbojas ar ātrumu līdz 10 km/h ātrumu, 3 līdz 6 cm dziļumā, un ir piemērots traktoriem ar jaudu līdz 160 ZS. Regulējams frēzes rotora ātrums ļauj to pielāgot dažādiem mērķiem. Rotoram ir 72 asmeņi, kas sagriež augsnes augšējo slāni. Augsnes un augu atlieku maisījums, kas veidojas uz augsnes virsmas, paātrina mineralizācijas procesus. Tas veicina veģetācijas sadalīšanos, palielinot organisko vielu daudzumu augsnē, saglabājot tās bioloģisko aktivitāti un veicinot bioloģisko daudzveidību.

Darba dziļumu regulē ar ritenīšiem mašīnas priekšpusē. Hidrauliski regulējams aizmugures pārsegs ir standarta aprīkojums. Jaunais EL Biomulch ir universāls agregāts. Tā ir laba alternatīva herbicīdiem, padarot šo mašīnu īpaši piemērotu bioloģiskajām saimniecībām kā mehānisku nezāļu apkarotāju. Strādājot 3 līdz 6 cm dziļumā, frēzes asmeņi sagriež pat spēcīgu nezāļu saknes.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl prezentē SZS 300 BL Ultra puspiekabi ķīpu transportēšanai

Fliegl Agrartechnik GmbH prezentē savu jaunāko produktu – SZ...

Ziņas

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Vairāk jaudas New Holland T8 modeļiem

Uzņēmums New Holland pilnveidojis savu T8 Genesis traktoru 2...

Ziņas

Evers paplašina Toric XL klāstu

Evers paplašina Toric XL klāstu

Holandiešu ražotājs Evers papildinājis Toric XL disku kultiv...