Menu




Amazone papildina Precea klāstu ar 6 metru modeli

Ziņas 29.01.2021   

Amazone papildina Precea klāstu ar 6 metru modeli

Amazone jaunā sešu metru uzkarināmā precīzās sējas sējmašīna Precea paredzēta rindu kultūrām, piemēram, kukurūzai, cukurbietēm un rapsim. Astoņu rindu Precea 6000 pievienojas 3,0 m (4 rindu) un 4,5 m (6 rindu) modeļiem, kas tika prezentēti 2019. gada Agritechnica izstādē.

Optiskais sensors cieši uzrauga izdalīšanas procesu un ziņo traktora terminālī par jebkādām kļūdām vai dubultu sēšanu. Pēc tam sistēmu var regulēt vai nu manuāli, vai automātiski.

Saliekamais 6,0 m rāmis ļauj uzstādīt līdz 12 lemešiem, kas operatoram ļauj mainīt kultūraugu atstatumu 45 līdz 80 cm. Kombinācijā ar elektrisko piedziņu Precea spēj sēt ar ātrumu līdz 15 km/h (līdz 12km/h ar mehānisko piedziņu).

Papildaprīkojumā pieejami traktora riteņu sliežu izlīdzinātāji un iekraušanas sistēma, kas atvieglo mēslojuma uzpildi. Nākotnē būs pieejamas stingrās Precea 6000 un saliekamās Precea 6000-2 versijas. Abus modeļus var piegādāt bez mēslojuma opcijas, izmantojot priekšējo mēslojuma tvertni FTender vai aizmugurējo mēslojuma tvertni.



 





gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...