Menu




JCB modernizējis TM sērijas iekrāvējus

Ziņas 03.02.2021   

JCB modernizējis TM sērijas iekrāvējus


JCB tagad saviem TM420S iekrāvējiem piedāvā jaudīgāku dzinēju (129 kW/175 ZS) ar atbilstību izmešu V pakāpei. Taču uzlabots 4,8 litru dzinējs nav vienīgais jauninājums JCB TM sērijas teleskopiskajiem iekrāvējiem.

Šonedēļ notikušajā tiešsaistes prezentācijā JCB informēja, ka modernizētais TM420S ir aprīkots arī ar astoņu pakāpju transmisiju, kas ļauj sasniegt 50 km/h ātrumu, un jaunu kabīni ar labāku pārredzamību. TM320 un TM320S modeļiem celtspēja un darba augstums joprojām ir 3,2 t un 5,2 m, bet TM420 un TM420S – attiecīgi 4,1 t un 5,45 m. Jaunās transmisijas 50 km/h versija ir standarta aprīkojumā TM420S un pēc izvēles - TM320S (40 km/h standartā TM320 un TM420) un tā veidota uz iepriekšējās sešpakāpju pārnesumkārbas bāzes. Abas versijas var vadīt manuāli, pārslēdzot pārnesumus ar kursorsviru vai pārslēgt no piektā uz astoto pārnesumu, izmantojot viedo automātisko pārslēgšanu.

Jaunajā kabīnē ir viengabala vējstikls un aizmugures skata kamera, turklāt kopējais stiklojuma laukums ir pieaudzis par 52%. Papildu aprīkojumā pieejams jumta stikla tīrītājs. Jauno stūres statni var pārbīdīt uz priekšu, lai ērtāk iekļūtu kabīnē. Kabīnes pakāpieni ir apgaismoti.

 






Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...