Menu




Pöttinger iegādājas rušinātāju ražotāju

Ziņas 09.02.2021   

Pöttinger iegādājas rušinātāju ražotāju

Pöttinger paplašinājis augsnes apstrādes mašīnu klāstu ar vairākiem mehāniskajiem rušinātājiem, kurus ražo cits Austrijas uzņēmums Cross Farm Solution (CFS).

Sīkākas darījuma detaļas tiks atklātas pavasarī, taču jau tagad tiek ziņots, ka papildus CFS laukaugu mehāniskās kopšanas produktu nodaļas iegādei 2021. gada 1. augustā Pöttinger kompānijai oficiāli pievienosies abi CFS dibinātāji un daži darbinieki, un tas ir arī oficiālais darbības uzsākšanas datums.

"Paplašinot mūsu laukaugu kopšanas produktu klāstu, vēlējāmies pārliecināties, vai tiek ievērotas šī segmenta mašīnu augstās prasības attiecībā uz lietošanas ērtumu, efektivitāti un uzticamību. Mēs to panāksim, pievienojot CFS mašīnas mūsu produktu klāstam." komentē Stefans Akermans, Pöttinger produktu vadības direktors.

CFS atrrodas Stoitzendorfā, kur turpmāk darbosies kultūraugu kopšanas kompetences centrs, kas galvenokārt nodarbosies ar produktu attīstību, kā arī ar dažādu produktu ražošanu.

Pöttinger vadības komandas pārstāvis Gregors Dītečmairs ir pārliecināts, ka uzņēmums ir spēris svarīgu soli nākotnē. "Ar šo jauno produktu segmentu novēršam plaisu, kas iepriekš bija mūsu laukaugu kopšanas produktu klāstā," viņš komentē.

CFS ražo arī mašīnas augļkopības un vīnkopības nozarēm, taču šī nodaļa nav iekļauta darījumā ar Pöttinger.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...