Menu




Evers Duodisc šķidrmēslu iestrādes agregāts

Ziņas 11.02.2021   

Evers Duodisc šķidrmēslu iestrādes agregāts

Evers savu kombinēto šķidrmēslu iestrādes inžektoru Duodisc tagad piedāvā mazākā darba platumā un līdz ar to pieejamais modeļu diapazons ir no 5,5 līdz 18 metriem.

Evers Duodisc līdz šim pieejamā sērija ar darba platumu no 9,75 līdz 18 m tagad ir paplašināta, iekļaujot darba platumu no 5,5 līdz 9,75 m. Evers Duodisc paredzēts šķidro kūtsmēslu izkliedēšanai graudaugu un zālāju tīrumos.

Ražotājs apgalvo, ka jaunākie tehniskie sasniegumi inžektoru jomā ir veicinājuši produktu klāsta paplašināšanu arī darba platuma ziņā. Līdz ar to Evers tagad piedāvā kombinētas šķidrmēslu iestrādes ierīces gan mazākām mucām, gan lielākām pašgājējmašīnām.

Evers jaunajiem inžektoriem ir 2 vai 3 daļās saliekams rāmis. Darba platumam no 5,5 līdz 7,5 metriem inžektors ir aprīkots ar divdaļīgu saliekamo rāmi. Trīsdaļu rāmis tiek izmantots darba platumam no 7,5 līdz 9,75 metriem. Mašīna ir aprīkota ar V veida diskiem, kuru diametrs ir 41,5 cm. Asākas formas dēļ šie diski piedāvā nelielu pretestību un, pēc ražotāja teiktā, labi strādā visdažādākajos apstākļos. Attālums starp diskiem ir 18,75 vai 25 cm.

Moduļu tipa rāmim jābūt izturīgam, jo tā sānu sekciju kustība ir 6 ° pa kreisi un pa labi. Pēc ražotāja teiktā, mašīnas elementi un diski labi pielāgojas lauka virsmai ​​pat līkumos. Pēc izvēles Duodisc var aprīkot ar aizmugures zariem, kas paredzēti, lai nodrošinātu mēslojuma labāku iestrādāšanu kultivētā augsnē. Hidrauliski salocīti, šie zari var palikt uz mašīnas, strādājot zālājā.

 





gallery image
gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...