Menu




Alliance 585 riepas jau rūpnīcā uzstādīs Manitou MLT NewAg

Ziņas 19.02.2021   

Alliance 585 riepas jau rūpnīcā uzstādīs Manitou MLT NewAg

Manitou oficiāli apstiprinājis, ka teleskopisko iekrāvēju sērijai MLT NewAg jau rūpnīcā tiks uzstādītas riepas Alliance 585. Šīs riepas ar izmēru 460/70 R24 jau tagad tiek izmantotas MLT modeļu sēriju NewAg un NewAg XL konveijera komplektācijai.

Riepas Alliance 585 tagad ir pieejamas daudziem MLT sēriju NewAg un NewAg XL modeļiem. Tās atbilst klientu pieaugošajām prasībām, viņi vēlas iegādāties riepas, kas ir piemērotas sarežģītiem lietošanas apstākļiem uz cietām virsmām,” skaidro Kamila Ruvrē, globālās ražošanas vadītāja (MLT).

Manitou 2019. gadā uzņēmumu Alliance Tire Group (kopš 2021. gada — Yokohama Off-Highway Tires) jau atzina par gada piegādātāju, un vēl viena Alliance riepu modeļa izmantošana rūpnīcā apliecina stabilu abu uzņēmumu sadarbību.

Gan Manitou MLT sērijas NewAg teleskopiskie iekrāvēji, gan riepas Alliance 585 ir paredzēti maksimāli efektīvai darbībai un dažādiem pielietojumiem.

“Mēs novērojam, ka pieaug tendence iekrāvējus izmantot dažādu uzdevumu un darbību veikšanai, proti, mašīnas tiek lietotas iekraušanai un izkraušanai dažādās vietās, citiem uzdevumiem saimniecībās, kā arī braukšanai pa ceļiem. Izmantošanas mērķis var mainīties ne tikai dienas, bet pat dažu stundu ietvaros. Tāpēc ir nepieciešami iekrāvēji, kuru pielietojums patiešām ir daudzveidīgs un arī riepas, kas labi kalpo neatkarīgi no apstākļiem. Tieši šādām prasībām atbilst riepas Alliance 585, apkopo uzņēmuma Yokohama Off-Highway Tires (iepriekš — Alliance Tire Group) ražošanas vadītājs Eiropā Kristofs Van der Burts.

Alliance 585 vairākos virzienos vērstie lielie protektoru bloki ir īpaši konstruēti un izveidoti teleskopiskajiem iekrāvējiem, kā arī ekskavatoriem ar apgriezto kausu un kompaktajiem iekrāvējiem. Tie nodrošinot vieglu braukšanu pa cietām virsmām un stabilitāti pat ar lielu kravu kalnainās vietās. Masīvais protektors ar optimālu gumijas un padziļinājumu proporciju nodrošina uzticamu vilci un saķeri, efektīvas pašattīrīšanās iespējas, braucot pa irdenu virsmu, kā arī novērš buksēšanu. Papildus stiprinātās sānu malas un īpašie sakausējumi aizsargā riepu no saduršanas, sagriešanas un protektora bojājumiem.

Riepas Alliance 585 ir pieejamas 13 izmēros, tostarp tādos, kas ir svarīgi teleskopiskajiem iekrāvējiem, piemēram, 460/70 R24, 500/70 R24, 440/80 R24, 400/80 R24.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...