Menu




Steyr traktoru klāsta jaunpienācēji - Impuls CVT un Absolut CVT

Ziņas 12.03.2021   

Steyr traktoru klāsta jaunpienācēji - Impuls CVT un Absolut CVT

Austrijas uzņēmums Steyr iepazīstina ar divām jaunām traktoru sērijām Impuls CVT un Absolut CVT. Ražotājs ir ne tikai mainījis traktoru nosaukumu, bet arī veicis atjauninājumus aprīkojumā un dizainā.

Iepriekšējā Steyr CVT sērija sastāvēja no 7 modeļiem: īsās bāzes 6150 CVT, 6165 CVT, 6175 CVT un garās bāzes 6185 CVT, 6200 CVT, 6220 CVT, 6240 CVT. Turpmāk tos aizstās divas jaunas Steyr sērijas. Īsās bāzes traktorus sauks par Impuls CVT, kas sastāv no trīs modeļiem: 6150 Impuls CVT, 6165 Impuls CVT un 6175 Impuls CVT. Pirmais skaitlis nosaukumā norāda dzinēja cilindru skaitu, pārējie trīs – nominālo jaudu, bet CVT norāda, ka traktors ir aprīkots tikai ar nepārtraukti maināmu pārnesumkārbu. Galvenās izmaiņas starp CVT un Impuls CVT sēriju ir atjauninātā traktora konstrukcija, izmešu V pakāpes FPT dzinējs un vēl bagātīgāks aprīkojums.

Garās bāzes traktori tagad tiek dēvēti par Absolut CVT un sastāv no četriem modeļiem: 6185 Absolut CVT, 6200 Absolut CVT, 6220 Absolut CVT un 6240 Absolut CVT. Tāpat kā Impuls CVT, arī šiem modeļiem ideksa pirmais numurs norāda dzinēja cilindru skaitu, pārējie trīs – nominālo jaudu, bet CVT norāda, ka traktors ir aprīkots tikai ar nepārtraukti maināmu pārnesumkārbu. Arī Absolut sērijai ir atjaunināts dizains, traktori ir aprīkoti ar pneimatisko balstiekārtu un S-Control transmisijas vadību, kas nodrošina ne tikai labāku veiktspēju, bet arī ekonomiju un komforta līmeni.





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...