Menu




Vairāk saķeres un komforta

Ziņas 17.03.2021   

Vairāk saķeres un komforta

Kleber piedāvā jaunas universālās lauksaimniecības riepas Topker IF, kas paredzētas traktoriem ar jaudu virs 200 zirgspēkiem.

Michelin koncerna sastāvā esošā zīmola Kleber jaunās riepas Topker IF ir izpildītas Improved Fleksion tehnoloģijā, jeb īsāk sakot ir tā dēvētās fleksijas riepas. Tas nozīmē, ka riepas spēj normāli darboties ar par 20% zemāku gaisa spiedienu, vai arī spēj izturēt par 20% lielāku slodzi, salīdzinot ar līdzvērtīgām standarta konstrukcijas riepām. IF tehnoloģijas riepu elastīgā sānu konstrukcija ļauj traktoram pievienot smagākus darba agregātus, bet pateicoties samazinātam spiedienam nodrošina mazāku augsnes sablīvēšanos, labāku saķēri un augstāku braukšanas komfortu.

Topker IF ir Kleber pirmais fleksijas, jeb uzlabotas elastības riepu modelis. Pieejami četri galvenie izmēri - IF 710/70 R42, IF 600/70 R30, IF 650/85 R38 un IF 800/70 R38, bet 2021. gada laikā parādīsies vēl septiņi izmēri diapazonā no 28 līdz 42 collām.

Jaunais protektora raksts maksimāli palielina riepas kontakta vietu ar zemi, un atstatums starp rievām nodrošina līdz pat 15% lielāku saķeri nekā standarta Topker riepai. Citi ražotāja solītie ieguvumi ietver vienmērīgāku braukšanu pa ceļu, bet starprievu dizains uzlabojot pašattīrīšanās īpašības.

Jaunās riepas tiek ražotas rūpnīcās Francijā (Troja) un Spānijā (Valladolida), bet pilnā Kleber lauksaimniecības produktu klāstā ietilpst modeļi Traker, Fitker un Gripker traktoriem ar jaudu 80 līdz 200 ZS, kā arī Topker un Topker IF.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...