Menu




Avant jauns oficiālais izplatītājs - Stokker

Ziņas 18.03.2021   

Avant jauns oficiālais izplatītājs - Stokker

SIA Stokker kļuvis par oficiālo Avant tehnikas izplatītāju Latvijā un piedāvā pilnu modeļu klāstu, rezerves daļas, kā arī nodrošina servisa pakalpojumus.

16. martā, Rīgā, Krasta ielā 42 ieradās pirmie minitraktori – Avant 225, Avant 530 un Avant 860i, kas ir lielākais un jaudīgākais Avant modelis ar iespaidīgu celtspēju un celšanas augstumu. Tuvākajās dienās Jelgavas filiālē būs pieejams Avant 630, bet Valmieras filiālē – Avant 635.
Avant produktu portfelī ir daudzfunkcionāli kompaktie traktori, kam raksturīgs lietošanas ērtums, lieliska manevrētspēja, viegla vadāmība un ekonomiskums. Avant produktu klāstā ietilpst:  200. sērija, 400. sērija, 500. sērija, 600. sērija, 700. sērija, 800. sērija un Electric sērija.

Avant traktori ir izslavēti ar savu universālo pielietojumu, jo ir aprīkojumi ar vairāk nekā 120 dažādiem darba rīkiem. Šis kompaktais traktors ir efektīvs palīgs lauksaimniecības, komunālajos, celtniecības, teritoriju labiekārtošanas, ainavu veidošanas un apzaļumošanas darbos, kā arī privātmāju vai lielāku teritoriju apsaimniekošanā.

Šogad Avant atzīmē uzņēmuma dibināšanas 30. gadadienu – kopš 1991. gada Avant Tecno ir izgatavojis vairāk nekā 45 000 iekrāvējus rūpnīcā Ylöjärvi, Somijā. Uzņēmumam ir tirdzniecības biroji ASV, Lielbritānijā, Vācijā un Brazīlijā, kā arī izplatītāji vairāk nekā 55 valstīs.

 





Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...

Ziņas

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Iznācis žurnāla PROFI LATVIJA jaunais numurs!

Šajā profi Latvija žurnālā, kā jau ierasts, piedāvājam visda...

Ziņas

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad piedāvā lielākas ietilpības BioDrill

Väderstad palielinājis sīksēklu sējmašīnas BioDrill tvertnes...