Menu




Agritechnica izstāde pārcelta uz nākamo pavasari

Ziņas 31.03.2021   

Agritechnica izstāde pārcelta uz nākamo pavasari

Riskantās epidemioloģiskās situācijas dēļ nozīmīgākās lauksaimniecības tehnikas un tehnoloģiju izstādes Agritechnica organizatori nolēmuši novembrī plānoto izstādi pārcelt uz nākamo gadu.

Izstādes Agritechnica 2022 pasludinātais norises laiks ir 2022. gada 27. februāris – 5. marts.

Pasākuma galvenie organizatori DLG (Vācijas Lauksaimniecības sabiedrība) un VDMA (Lauksaimniecības mašīnu asociācija) uzskata, ka izstādes atlikšana uz četriem mēnešiem ļaus iesaistītajiem uzņēmumiem pienācīgi plānot un sagatavoties izstādei.

"Lai izstādes dalībnieki, apmeklētāji un biznesa partneri atkal varētu satikties tradicionālajā Agritechnica forumā, ir veiksmīgi jāīsteno vakcinācijas un testēšanas stratēģija, kas ir galvenā prioritāte Vācijā, Eiropā un visā pasaulē," komentē DLG izpilddirektors Reinhards Grandke. - Svarīgi ir ne tikai nodrošināt dalībnieku un apmeklētāju drošību, bet arī sniegt garantijas, ka pasākums notiks. Diemžēl pašlaik nav pārliecības, ka situācija nepasliktināsies. Kopā ar partneri izstādes rīkošanā VDMA mēs pieņēmām lēmumu pārcelt Agritechnica uz nākamā gada pavasari”.

Pēc organizatoru teiktā, uzņēmumi var reģistrēties Agritechnica 2022 līdz vasaras beigām. Pastāv cerība, ka līdz tam laikam epidemioloģiskā situācija tiks kontrolēta, lai izstādes organizatori varētu sniegt dalībniekiem lielāku skaidrību un noteiktību, kas nepieciešama, lai sagatavotos dalībai pasākumā.





gallery image

Jūs varētu interesēt arī


Ziņas

Pilnveidots Kuhn Optimer

Pilnveidots Kuhn Optimer

Jaunā Kuhn Optimer disku kultivatora 12,5 m versija izstrādā...

Ziņas

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas elektriskie iekrāvēji

Avant e-sērijas trešās paaudzes elektriskie iekrāvēji ir apr...

Ziņas

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Akmeņu savākšanas iekārta Stoneless

Kvadraciklam vai minitraktoram piekabināms akmeņu savācējs S...